Kezdőoldal » Gyerekvállalás, nevelés » Babák » Vissza lehet fertőzödni a...

Vissza lehet fertőzödni a hasmenéses vírusba?

Figyelt kérdés
Csütörtökön hányt a kisfiam rengetegszer, pénteken hasmenése volt. Mi is elkaptuk tőle. Vasárnapra mindenkinek kutya baja volt, lefertőtlenítettem mindent. Mára megint híg széklete van a kisfiamnak. Ez természetes vagy megint visszakapja?

2012. ápr. 16. 12:14
 1/4 anonim ***** válasza:

Szerintem csak a gyomor nem állt még helyre. A hányás tönkre tette a nyálkahártyát a gyomorban, a belekben ahhoz hogy ez helyre álljon kell 1 akár 2 hét is.

Nekem a dokim ilyenkor patikában kapható szárított élesztöt ajánlott. ezt vízbe kell tenni, és 2 nap alatt jobb lett a gyomra. kérdezd meg a patikában, mert én külföldön élek, itt tuti lehet kapni.

2012. ápr. 16. 12:17
 2/4 anonim ***** válasza:
Vissza is lehet fertőzni, de azért gondolom megfelelően odafigyeltek mindenre. Inkább még benne van a vírus és most tisztul. Az élesztőt nem ismerem, amit az első írt, de nem is próbálnám ki. Protexint vegyél és azt itasd vele. Ez helyreállítja a bélflórát, jobb mint a normaflore és vény nélküli.
2012. ápr. 16. 12:20
 3/4 A kérdező kommentje:
Pont a normafloret szedjük, azt írták fel, akkor lehet le kellene váltanom.
2012. ápr. 16. 12:22
 4/4 anonim ***** válasza:

Elsö vagyok

megnéztem Perenterol amit ajánlottam. ez ásványi anyagokat és élesztöt tartamaz. kb 2 napot adtam a gyereknek és sokkal jobb lett.

habár néztem otthon nem lehet kapni, de kérdezd meg a patikust mert ez telejsen gyógyszermentes. itt a probiotikumot csak bizonyos esetekben ajánlják mert az sem mindig jó a gyomornak.

lehet otthon is kapsz valami élesztö tartalmu konkrétan gyomorra való port.

2012. ápr. 16. 12:28

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!