Hogyan oldjátok meg a vasalást 1-másfél év körüli baba mellett ha nincs segítséged?
Figyelt kérdés
Járókát már nem használunk, kicsim egy örök mozgó!
Köszönöm a válaszokat!
2012. ápr. 15. 16:06
11/17 anonim válasza:
Ha nagyon muszáj vasalni, éjszaka amikor a kicsi alszik.
12/17 A kérdező kommentje:
Köszönöm a válaszokat!
Én sem vagyok az a "zoknit is kivasalom" típus de vannak ruhák amiket sajnos muszáj bármilyen szépen is teregetek... a párom ingei sajnos -többek közt- ilyenek.
2012. ápr. 15. 22:23
13/17 anonim válasza:
Én hintába rakom a 13 hónapos fiamat - így vasalok mellette, közben mondókázom, énekelek. 10-15 perc mindennap.
14/17 anonim válasza:
Kizárólag akkor vasalok, amikor alszanak a gyerekek. Azaz leginkább este-éjjel, amíg bírom.
Napközben nálunk az alvásidő elmegy másra (pl. főzés vagy én akkor eszem).
A gyerekeknek (3 van) minden ruháját vasalom kb. a zokni kivételével, a férjemnek alig, mert nem "öltönyös" helyen dolgozik, és magamnak is elég sokat vasalok. Én amúgy imádok vasalni :-)
15/17 anonim válasza:
Újabban a konyhában vasalok, őt pedig beteszem az etetőszékbe, bekapcsoljuk a zenét, kap "csuda érdekeseket" a kezébe, és buli van!:)) 2-3 naponta 20-30 percet vasalok így, közben beszélgetünk, mondókázunk, vagy csak zenét hallgatunk, mikor mihez van kedvünk. Ő is örökmozgó egyébként, és nem nagyon alszik, inkább este tudnék vasalni tőle, de akkor már nem akarok zörögni, mert a nagylányomnak suli van másnap.
16/17 anonim válasza:
hát én bizony vasaltam úgy, hogy közben a kisfiam ott sertepertélt a vasalódeszka és a lábam között. Fél szemem rajta volt, a deszkát sosem hagytam ott, ha ki kellett menjek valamiért, vittem a gyereket magammal, nem hagytam a vasaló mellett. Szerencsére sosem érdekelte, párszor akart vele ismerkedni, mondtam, hogy forró és nem nyúlt hozzá, amúgy meg nem az a lábamat-fogó típus. Két pici gyerekem van, míg alszanak, ezer más dolgom is van, akkor vasalok, ha ébren vannak. Van, hogy 2 órát is eltart, mert meg-megállok, ha látom, hogy elfogy a türelmük, pár percet játszok velük, aztán folytatom. Nincs járókánk.
17/17 anonim válasza:
Jaaj én úgy irigyellek benneteket, akik este, éjjel még tudtok vasalni. :( Én mire lefektetem a kislányom, már annyira hulla vagyok, hogy nem birok nekiállni :( Le a kalappal előttetek :)
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!