Kezdőoldal » Gyerekvállalás, nevelés » Babák » 15 hós babának cataflan csepp?

15 hós babának cataflan csepp?

Figyelt kérdés
15 hos babámnak szeretnék cataflan cseppet adni jönnek az örlő fogai és nagyon szenved se éjjel se nappal nem alszik szegény,probáltam már mindent nurofen,viburcol,germicid,homeos dolgok semmi nem jo igazán csak néha 1 szer egy nap éjjszakára szeretnék adni neki hogy aludni tudjon,jol tudom hogy kg onként egy csepp kell?Tehát a lányom 10kg os igy 10 cseppet adhatok neki egy alkalomra?Köszönöm a válaszokat.
2012. ápr. 14. 13:53
 1/4 anonim ***** válasza:
Az én lányom nemrég kapott lázra.Semmi nem hatott már neki.Ő 20hós és 11kg. A doki 9cseppet írt fel neki. Sokat nem tudok segíteni,de én megkérdezném a dokit mielőtt beadom nekii,mert elég erős gyógyszer.
2012. ápr. 14. 14:12
 2/4 A kérdező kommentje:
köszi,a védőnövel tudtam csak beszélni ö mondta lehet a doki csak hétfőn lessz elérhető ,akkor én 8 cseppet fogok adni,
2012. ápr. 14. 14:45
 3/4 anonim ***** válasza:
Szia,nekem az orvos azt mondta,h kg-omkent 1 csepp,úgy adtam és nem volt gondja,talán használt is vmit! Nálunk is jön a rago fog a 4.és szintén nagyon megkuzdunk vele:( Jobbulást nektek is!!
2012. ápr. 14. 19:43
 4/4 A kérdező kommentje:
Kedves utolsó köszönöm.Kipróbáltam kapott az éjjel 10 cseppet hát,nem lett sokkal jobb szegénykémnek,de ma már jobban van hál istennek.
2012. ápr. 15. 17:23

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!