Mennyi idő alatt hat a Cataflam csepp? 19hósnak adtam lázra.
Figyelt kérdés
2012. márc. 28. 20:21
1/5 anonim válasza:
már az előző kérdésednél se értette miért adsz cataflamot lázra mikor az nem lázcsillapító. de senki nem írta ezért gondoltam hülye vagyok...
na de most utána olvastam és tényleg nem lázcsillapító, ráadásul nagyon erős gyógyszer ahhoz, hogy csak úgy add.
akkor már inkább a germicid (ha jól emlékeztem az a másik gyógyszer amit adsz a gyerekednek) apát meg küld le a patikába nurofenért és panadolért, azok lázcsillapítók!
2/5 A kérdező kommentje:
Amint leírtam már az előző kérdésemben 2napja lázas a gyerek nappal és éjszaka is. Kapott már germicidet,nurofent és panadolt is. Nem az ujjamból szoptam ki,hogy most Cataflamot adok neki,hanem a doki írta fel,de mivel még sosem használtam ezért érdeklődtem.Ahhoz képest,hogy nem lázra van elég sokan adják arra,mint kiderült az előző kérdésemből. Azért köszi a választ,de előrébb nem jutotttam tőle.
2012. márc. 28. 21:26
3/5 anonim válasza:
igen, közben visszakerestem és olvastam, hogy még jó kis vita is kialakult belőle :S
Noraminophenazon jött be nekünk, legközelebb írass fel, hátha nektek is leviszi.
bocs, hogy segíteni nem tudtam, jobbulást!
4/5 anonim válasza:
Hűtőfürdöt nem alkalmaztál? Magas láznál csak a gyógyszerek nem segítenek, hűtöfürdővel együtt kell alkalmazni. Cataflam nagyon erős, ha már a doki olyan okos volt hogy ezt javasolta mondja meg az adagolását is!!!
5/5 timi19800101 válasza:
a cataflam csepp nálunk majdnem 1 ora mulva hatott csak de jo lázcsilapitására is sőt! ahány kilo annyi csepp gyerek orvos irta fel magas lázra
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!