Fogzáskor volt a babátoknak hasmenése?
Figyelt kérdés
Ha igen, mennyi ideig tartott? Mennyire volt durva hasmenés? Hányszor egy nap? Összes széklete hasmenéses volt? Adtatok neki valamit vagy diétáztatok, ilyesmi?2012. ápr. 13. 21:51
1/6 anonim válasza:
Én babámnak soha nem volt, 8 hónapos, 8 foga van.
2/6 anonim válasza:
nekem nagyon hasmenéses a fiam.volt olyan,hogy beszívta a pelenka szinte az egészet.egy nap 4-5* és majdnem az összes hasmenés szegénykémnek.nem diétáztattam,sajnos örültem,ha valamit elfogad egyáltalán.most,mivel vírus is van,adok neki laktív baby-t és nagyon beválik úgy néz ki.:)a hasmenéses időszakok kb 4-5 napoig megy,utána 1-2 hétig nem,utána megint.most nagyon elkezdtek jönni neki a fogacskái.
3/6 anonim válasza:
Az én lányomnak se volt hasmenése, már 8 foga van, és minden foga párban bújt ki.
4/6 anonim válasza:
23 hónapos fiamnak az eddigi összes fognál volt hasmenése!Gyakorlatilag ebből tudom,hogy jön a következő fogacska mert amúgy nem enged benézni a szájába!
Volt hogy durvább volt akkor nekünk is beitta a pelus meg akár napi 2-3 x is de volt olyan hogy csak napi 1x és nem volt annyira híg.
Én nem diétáztattam met én is örültem,hogy olyankor valamit is megeszik mert ezeken a napokon alig akart enni.
5/6 anonim válasza:
Kijott eloszor 4+4 foga, soha semmi nem volt. Aztan 1 evesen jon a tobbi es bizony belazasodott nagyon es volt egy kis hasmenese. Nem volt durva, sak parszor a par nap alatt. Nem kellett dietazni, mert nem is akart semmit enni, szinte csak cicizett vegig
6/6 anonim válasza:
Az én kisfiamnak az első két fogát kivéve az összes előtt volt hasmenése (kb. másfél héttel a fogacska kibújása előtt): savanyú szagú, sárgás színű híg fosi. :(( Szegénykémnek volt olyan, hogy egy nap 10x volt ilyen a pelusa. Ilyenkor Normaflore-t adtam neki, Smectát, és igyekeztem hasfogóbb kajákkal picit javítani a helyzeten. Gesztenye, alma, krumpli pl. Persze a folyadékra ilyenkor nagyon figyelni kell, hála égnek ő egy kis kefekötő volt mindig, nem kellett diktálni bele a vizet, itta magától. Rágcsálni pedig sós kekszet, ropit adtam, amivel az elvesztett sómennyiséget is lehet pótolni. Ezek egyébként ilyenkor pár napig tartottak, a legdurvább 1 hét volt.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!