Hogy fogja igy birni a repülő és busz utat?
Figyelt kérdés
jún.elején megyünk nyaralni törökországba repülővel,akkor lesz 23hónapos a fiam.Se ő se mi nem utaztunk még repülőn.Majdnem egy félnapos út lesz,mert még felérünk pestre az 2óra,de a reptéren 2órával előbb ott kell lenni ugye,utána a rep.út 2,5óra,onnan a transzfer 2,5 óra szintén,busszal a szállásig.És sajnos a fiam fél percig nem bir megülni egyhelybe,igy nagyon félek hogy mi lesz vele az úton....van valakinek esetleg tapasztalata,akinek hasonló aktiv gyerkőce van és volt hosszabb repülő úton?Vagy valami tanácsot,ötletet tudtok adni?Mit vigyek neki esetleg ami leköthetné,és fel lehet vinni a repülőre is?Az a baj ugye hogy nem pár percre kell lekötni a figyelmét,hanem 3x2,5órára minimum....a másik dolog,hogy csak úgy tud elaludni,hogy ha fekszik,és valamelyikünk mellé fekszik,na már most ez lehetetlen a repülőn és buszon.Délután 1körül szokott aludni,tehát még véletlenül sem akkor mikor esetleg kocsiba vagyunk és a gyerekülésbe aludna,vagy a reptéren még nem indul a gép....nagyon sokat agyalok hogy hogyan fogom lekötni,mert ugye ott nem állhat fel,gondolom...nem tudtuk hogy a reptértől a szállás is ilyen hosszú idő lesz,2,5óra még...remélem tudtok adni 1-2tanácsot,ötletet!2012. ápr. 13. 21:33
11/14 A kérdező kommentje:
hordozó-gyerekülés akar lenni,csak elirtam
2012. ápr. 13. 23:00
12/14 anonim válasza:
Én eddig 2x jártam meg a lányommal a Skócia-magyarország útat repülővel.Pestig nekünk is 2.5 órás az út, Glasgowig pedig 3.5.Egyszer 5 hónapos volt, utánna pedig 8.mind a 2szer rémálom volt!Fognom kellett e repülőn, nem bírt aludni, nyűgös volt, végig sírta az útat, másodszor pedig hasmenése volt, a kocsiban meg hányt.Biztos jó sokáig hanyagolni fogom az útazás témát.
De a lényeg az, hogy a te babád már idősebb, annyi mindent megértenek már.El kell magyarázni neki, hogy most útazunk, mi lesz ha odaérünk, és ajándékot is fog kapni ha jól viselkedik.
13/14 anonim válasza:
Én hatszor repültem eddig az örökmozgó gyerekemmel 5 hónapos és 18 hónapos kora között, egyszer se volt gond, jól bírta. Ha Te nyugodt vagy és "normálisan" kezeled az utazást Ő is jól fogja bírni. Meg tök igazatok van, hogy most mentek, mert így még nem kell a érte fizetni, és utána már teljes árú repjegyet kéne venni, akkor meg miért ne haszánáld ki a lehetőséget! :)
14/14 A kérdező kommentje:
köszönöm mindenkinek a tanácsot és élményt! :) Hú,hát remélem a fiam nem lesz pont akkor beteg,pláne hányás-hasmenés,szegényke,biztos rossz lehetett igy neki meg nektek is.Én próbálok nem stresszelni,remélem akkor is sikerülni fog.Én is abban reménykedem,hogy már nagyobb,2éves lesz,és megérti.Őt kajával le lehet kötni,mert imád enni,de 2,5órát csak nem ehet...igyis 17 kg a legény,tehát akkora mint egy 4éves.Szerencsére nem egyedül megyek vele,igy a párom is tud vele foglalkozni,vagy fogni,meg húgom jön még velünk (12),őt imádja,remélem igy azért könnyebb lesz.Igen,azért is most megyünk,valaki irta hogy még most nem kell fizetni neki,ezért is most kalkuláltuk be még ezt a nyaralást,nem mindegy hogy 100-150 ezer ft-tal kevesebb igy.Igazából itthon hagyhatnánk,mert mindkét nagyszülő ezt szeretné hogy hagyjuk itthon,mi meg menjünk,de nekem meg sem fordult ez a fejemben.Nagyon régóta ezt szeretnénk,egy kis családi külföldi nyaralást,ahol velünk van a fiúnk is.Ez jó ötlet ez a nurofenes vagy bármilyen doboz,valaki irta :) kifogom próbálni,hátha leköti az enyémet is,még ha csak pár percre is....
2012. ápr. 14. 14:27
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!