Hogy fogja igy birni a repülő és busz utat?
Szia! Mi tavaly 17 hónapossal mentünk Bulgáriába, az eredeti terv délután 13.00 órás indulás lett volna. De közben változott a menetrend és hajnali 5kor indultunk....
Én is féltem, mert a kislányom se tud megülni és soha nem alszik kézben, de mivel hajnali fél háromkor felkeltettem a gépen sikerült elaludnia kézben és az utat végigaludta. Amúgy a reptéren abban a két órában megállás nélkül szaladgált, jól lefárasztotta magát. A repülőn nem kell végig ülni, csak le- és felszállásnál kötelező, amúgy sétálhat ide-oda szabadabb a mozgás. A transfer buszon talán leköti, hogy ha nézitek az autókat. Amit vigyél neki másfél napi hidegélelem a kézitáskába, több váltás ruha, pelus stb. Egy új játék, kedvenc könyvek, kisautók, de nem kell sok. Lesz sok új látnivaló. És bízz abban amiben én is szoktam, hogy minden rendben lesz! :)) Biztos nagyon jó lesz a medencék és a tengerpart hatalmas élmény lesz Neki, Nektek! Jó nyaralást!
Neharagudj tudom írtad hogy nem ilyen véleményeket vársz de én is azt gondolom,hogy egy ekkora babának ez kínszenvedés!
Őneki még a Balaton vagy egy élménystrand is tud akkora örömet okozni mint egy tengerpart!Vagy ha már ragaszkodtok a tengerhez akkor már miért nem Horvátország ahol 5-6 óra alatt lent vagytok az Adrián,alhat nyugodtan a kocsiban és akkor álltok meg mozogni,levegőzni mikor ti akartok!
Ahogy leírtad az utat az átszállásokat stb neki ez egy nagy nyűg lesz!És ezt nem azért írom mert irígykedek én is megtehetném Törökországot de úgy vagyok vele,hogy majd elmegyünk ha már nagyobb lesz a gyerkőc!!
Kérem a lepontozást!!!
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!