4 honapos babam egyfolytaban sir lehet fogzas?
Figyelt kérdés
lehetseges h a 4 honapos babamnak jön a foga?vigasztalhatatlanul sir es legfokepp mikor a kis ínyéhez nyulok.viszont nem nyálzik nem megy a hasa semmi olyan tünete nincs ami a fogzasra utalna.azt sem türi el ha maszirozom az inyet mert visit olyankor.mit tegyek?lehet fogzas?segitsetek2012. ápr. 13. 12:38
1/1 anonim válasza:
Nekem is már elkezdte 4 hónaposan az üvöltözést, viszont az én babám ezerrel nyáladzott is. Lassan 6 hónapos és még mindig nem bújt ki a foga ... Mi még nem használunk semmi "szert" fogzásra. Próbáld ki a különböző rágókákat. Az én babám mindent a szájába töm, amit csak elér és különösen szereti a műanyagos rágókákat. A hűtőset még nem fedezte fel magának eléggé, de sokaknak az segít.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!