Mi a véleményetek a most divatos kupolás triciklikről? A Chipolino Lux triciklin gondolkodunk.
Figyelt kérdés
Ez lenne az a tricikli, csak előtte érdeklődök, hogy mi a véleményetek, van-e valakinek hasonló?
Mire kell figyelni tricikli vásárlásánál? Köszönöm szépen előre is!
2012. ápr. 13. 07:24
11/12 A kérdező kommentje:
Igazad van, egyre inkább én is így gondolom...
2012. ápr. 13. 12:14
12/12 anonim válasza:
Szerintem nincs benne semmi ciki. Viszont az utcában van egy lány akik a brendonban vettek egy ilyet vagy hasonlót, annak műanyag kerekei vannak, de 3 szót nem lehet a tricikli mellett beszélgetni, mert olyan hangosan zörög. Az biztos, hogy én csakis gumikerekeset fogok venni, ha van rajta zenélő funkció az sem zavar, max kiveszem az elmet a gyerek meg csak nyomkodja a gombokat.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!