Mi a véleményetek a most divatos kupolás triciklikről? A Chipolino Lux triciklin gondolkodunk.
Ez lenne az a tricikli, csak előtte érdeklődök, hogy mi a véleményetek, van-e valakinek hasonló?
Mire kell figyelni tricikli vásárlásánál? Köszönöm szépen előre is!
Igen nekünk van/volt tovább is adtuk!Nem tudom miért de nem szerette a kisfiam! :(
A miénket szét lehetett szerelni sima biciklinek is!
Az en länyom 10 honapos most kapott egyet husvetra!Nem ezt a märkät de hasonlit rä!Imädja!Amig rossz volt az idö bent a lakäsbam kelett tologatnunk mert mindig bele akart ülni!Kint meg ki sem akar szällni!mär beväsärolni is azzal megyünk!
Amugy amit linkeltel nekem nem tünik tul stabilnak!Mi többet is kiprobältunk mielött megvettük mert ez is olyannak tünik hogyha a gyerek kicsit oldalra döl akkor felbillen!Ami tul müagyag az könnyen döl!Plusz a mienknek a hätso tolokäjäval lehet a kormänyt iränyitani mivel a babäk meg nem tudnak kormänyozni!
Ez a mienk!
Ami fontos, gumibetétes kereke legyen, az nem zörög, legyen rajta lábtartó, legyen rajta körben leesésgátló, szülőkarral kormányozható legyen a tricikli, legyen a triciklin biztonsági öv (a leesésgátló mellett).
A miénk ilyen:
Tavaly május óta használjuk, s nem csak tavasztől őszig, hanem a havas, esős napok kivételével nap mint nap. Egyetlen baleset sem ért minket vele, stabil, megbízható járgány.
Szerintem szuper találmány az ilyenfajta tricikli.
Én ilyet fogok venni a kislányomnak :-)
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!