Kezdőoldal » Gyerekvállalás, nevelés » Babák » Mi a véleményetek a most...

Mi a véleményetek a most divatos kupolás triciklikről? A Chipolino Lux triciklin gondolkodunk.

Figyelt kérdés

Ez lenne az a tricikli, csak előtte érdeklődök, hogy mi a véleményetek, van-e valakinek hasonló?

[link]

Mire kell figyelni tricikli vásárlásánál? Köszönöm szépen előre is!

2012. ápr. 13. 07:24
1 2
 1/12 anonim ***** válasza:

Igen nekünk van/volt tovább is adtuk!Nem tudom miért de nem szerette a kisfiam! :(

A miénket szét lehetett szerelni sima biciklinek is!

2012. ápr. 13. 07:31
 2/12 anonim ***** válasza:
Nekünk nincs, de a barátnőm vett a kisfiának, és ő nagyon élvezi.Kicsit lutri ez is, mert vagy szeretni fogja vagy nem, nem egyformák a gyerekek.Nincs ismerősödnek véletlenül, nem tudjátok valahol kipróbálni előtte?
2012. ápr. 13. 07:34
 3/12 anonim ***** válasza:

Az en länyom 10 honapos most kapott egyet husvetra!Nem ezt a märkät de hasonlit rä!Imädja!Amig rossz volt az idö bent a lakäsbam kelett tologatnunk mert mindig bele akart ülni!Kint meg ki sem akar szällni!mär beväsärolni is azzal megyünk!

Amugy amit linkeltel nekem nem tünik tul stabilnak!Mi többet is kiprobältunk mielött megvettük mert ez is olyannak tünik hogyha a gyerek kicsit oldalra döl akkor felbillen!Ami tul müagyag az könnyen döl!Plusz a mienknek a hätso tolokäjäval lehet a kormänyt iränyitani mivel a babäk meg nem tudnak kormänyozni!

[link]

Ez a mienk!

2012. ápr. 13. 08:32
 4/12 anonim ***** válasza:
Mi is most készülünk venni,egy játékboltban láttam 11 ezerért, nem hinném, hogy márkás, olyan mint amit linkeltél, csak van még szobai funkciója, ami hintáztatja ha bent van a tricikli, és egy kutya van az elején, három gomb is van amik zenélnek, a kutya füle pedig mozog...nagyon jópofa. Beleültettem, szerette, szerintem megvesszük.
2012. ápr. 13. 08:37
 5/12 anonim ***** válasza:
Mi is olyat vettünk,mint a 8:32es anyukáék és eddig imádja a fiam úgy néz ki.:)
2012. ápr. 13. 08:45
 6/12 anonim ***** válasza:

Ami fontos, gumibetétes kereke legyen, az nem zörög, legyen rajta lábtartó, legyen rajta körben leesésgátló, szülőkarral kormányozható legyen a tricikli, legyen a triciklin biztonsági öv (a leesésgátló mellett).

A miénk ilyen:

[link]

Tavaly május óta használjuk, s nem csak tavasztől őszig, hanem a havas, esős napok kivételével nap mint nap. Egyetlen baleset sem ért minket vele, stabil, megbízható járgány.

Szerintem szuper találmány az ilyenfajta tricikli.

2012. ápr. 13. 08:54
 7/12 anonim ***** válasza:
Ja igen, amit belinkeltél, akár még jó is lehet, de én hiányolom az eladó oldaláról, hogy több paraméterét leírja a triciklinek. Ennek feltétlenül utána néznék, mielőtt megrendelem.
2012. ápr. 13. 08:55
 8/12 A kérdező kommentje:
Köszönöm szépen a válaszokat! Mivel többen is dicsértétek a Smart Trike tricikliket, szerintem inkább ilyet fogunk venni. Még egyszer köszönöm!!!
2012. ápr. 13. 09:05
 9/12 anonim ***** válasza:

Én ilyet fogok venni a kislányomnak :-)

[link]

2012. ápr. 13. 11:13
 10/12 anonim ***** válasza:
47%
Szerintem ciki, ha valaki zenélő triciklivel tolja a gyerekét. Nekem az nagyon gagyi
2012. ápr. 13. 11:13
1 2

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!