Mit gondoltok a tinimamiságról?
Le a kalappal elotted utolso! Becsulendo, ha valaki ilyen fiatalon fel tud noni a feladathoz, es jo anya valik belole!
Nekem van egy ismerosom aki 17evesen szult, megtartotta a babat, de bulizni jart es cigizett terhesen. Nagyon kora baba lett, 2-3honapig nevelte, majd egy latogatas alkalmaval ottfelejtette a nagyszuloknel. Azota a kislany 4eves, a nagyszulok nevelik, az anjat csak nagyritkan latja...
Kérdező!!
Nem halasztottam,mert magántanuló voltam az utolsó hónapoktól,és igy sikerült kijárnom a 9.et.Arról meg,hogy összesugtak e a hátam mögött csak annyit tudok mondani,hogy volt aki azt mondta "de édes a pocid,gratulálok..." és volt aki csak odébb ment lenéző nézéssel.Engem nem érdekelt soha mások véleménye,amugy meg nem nekik kell felnevelni hanem nekem+a páromnak!!
Kedves utolsó válaszoló!!
Nem érzem ugy,hogy elvesztettem a fiatalságomat,mert amig nem volt meg a fiam,addig is életembe összesen 3x voltam bulizni!!és nem azért,mert nem engedtek,hanem mert nem vágytam rá!!!!én nekem nem jön be a "mai fiatalság" életstilusa...a pia,a drog,az éjszakázás...inkább egy babát nevelek 16éves koromtól,minthogy 17-18évesen valahol megdögöljek a drogtol,vagymert részeg sofőr mellé ülök be egy jól átmulatott éjszaka után!Persze TISZTELET A KIVÉTELNEK!!!!
Na szóval nekem az unokahúgom lett 17 évesen terhes.Már 4 éves a kislánya.Korán jött és igen együtt élnek a szülőkkel, de a csaj most főiskolára jár (levelezőn) és a munkanélküli altal is suliba jár.A kislány oviban van ő tanul és megpróbál előrejutni.Biztos kimaradtak dolgok az életéből de mikor rájuk nézünk látni hogy mennyire kötődnek egymáshoz.
A másik példám egy 23 éves csajszi akinek másfél éves a fia, szerintem ő sokkal alkalmatlanabb anyának és szerintem ő inkább érzi azt hogy kimaradt az életéből egy csomó minden.Rengetegszer lepasszolja a gyereket a nagyszülőknek cigizik iszik.
Szóval szerintem nem csak kor kérdése hogy milyen anya.De ugye véleményt ugye általában első látásra alkotunk.
15ös vagyok...
hát igen,sokszor nem kortól függ ki milyen anya!!Mert van amikor egy 17éves érettebb az anyaságra,mint egy 24-27éves!!
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!