Kezdőoldal » Gyerekvállalás, nevelés » Babák » Mit gondoltok a tinimamiságról?

Mit gondoltok a tinimamiságról?

Figyelt kérdés
Ha mondjuk terhes lenne valaki a sulitokban/osztályotokban mi lenne a véleményetek ha meglátnátok gömbpocakkal? Mi lenne az első benyomásotok/véleményetek róla? Kort is írjatok. Köszi.
2012. ápr. 12. 19:23
1 2
 11/20 anonim ***** válasza:
100%

Le a kalappal elotted utolso! Becsulendo, ha valaki ilyen fiatalon fel tud noni a feladathoz, es jo anya valik belole!

Nekem van egy ismerosom aki 17evesen szult, megtartotta a babat, de bulizni jart es cigizett terhesen. Nagyon kora baba lett, 2-3honapig nevelte, majd egy latogatas alkalmaval ottfelejtette a nagyszuloknel. Azota a kislany 4eves, a nagyszulok nevelik, az anjat csak nagyritkan latja...

2012. ápr. 12. 20:14
 12/20 anonim ***** válasza:
68%
10.válszolo vgyok!!Köszönöm szépen!!én évente 2-3x járok el bulizni,és max 2-3ig,este 11től:D nem cigizek,amiota terhes lettem,inni meg max 1pohár valamit évente!!!Anyunak csak akkor hagyom itt,ha valami fontos dolgot kell intéznem,vagy rossz idő van,de fontos elintéznivalóm van...:)
2012. ápr. 12. 20:20
 13/20 A kérdező kommentje:
10. válaszoló! Mennyit halasztottál a gyereknevelés miatt az iskolából? Összesúgtak a hátad mögött, mikor megláttak kerek pocakkal?
2012. ápr. 12. 20:24
 14/20 anonim ***** válasza:
100%
sajnálom azokat a tiniket akik elveszítik így a fiatalságukat és sokmindenből kimaradnak.persze csodálatos dolog egy kisbaba de nem egy tininek aki még maga is gyerek.
2012. ápr. 12. 20:31
 15/20 anonim ***** válasza:
82%

Kérdező!!

Nem halasztottam,mert magántanuló voltam az utolsó hónapoktól,és igy sikerült kijárnom a 9.et.Arról meg,hogy összesugtak e a hátam mögött csak annyit tudok mondani,hogy volt aki azt mondta "de édes a pocid,gratulálok..." és volt aki csak odébb ment lenéző nézéssel.Engem nem érdekelt soha mások véleménye,amugy meg nem nekik kell felnevelni hanem nekem+a páromnak!!

Kedves utolsó válaszoló!!

Nem érzem ugy,hogy elvesztettem a fiatalságomat,mert amig nem volt meg a fiam,addig is életembe összesen 3x voltam bulizni!!és nem azért,mert nem engedtek,hanem mert nem vágytam rá!!!!én nekem nem jön be a "mai fiatalság" életstilusa...a pia,a drog,az éjszakázás...inkább egy babát nevelek 16éves koromtól,minthogy 17-18évesen valahol megdögöljek a drogtol,vagymert részeg sofőr mellé ülök be egy jól átmulatott éjszaka után!Persze TISZTELET A KIVÉTELNEK!!!!

2012. ápr. 12. 20:42
 16/20 anonim ***** válasza:
78%
Volt osztálytársam aki 16 évesen lett terhes,és szült.Mi sajnáltuk.Sajnáltuk,hogy kimarad a bulikból,hogy egy ordító csecsemővel legyen otthon.Úgy gondoltuk elrontotta az életét.AKKOR 16 éves fejjel ezt gondoltuk.De aztán az élet őt igazolta,szuper anyuka lett,és tanult még,dolgozik.
2012. ápr. 12. 21:19
 17/20 kíváncsicska ***** válasza:
77%

Na szóval nekem az unokahúgom lett 17 évesen terhes.Már 4 éves a kislánya.Korán jött és igen együtt élnek a szülőkkel, de a csaj most főiskolára jár (levelezőn) és a munkanélküli altal is suliba jár.A kislány oviban van ő tanul és megpróbál előrejutni.Biztos kimaradtak dolgok az életéből de mikor rájuk nézünk látni hogy mennyire kötődnek egymáshoz.

A másik példám egy 23 éves csajszi akinek másfél éves a fia, szerintem ő sokkal alkalmatlanabb anyának és szerintem ő inkább érzi azt hogy kimaradt az életéből egy csomó minden.Rengetegszer lepasszolja a gyereket a nagyszülőknek cigizik iszik.

Szóval szerintem nem csak kor kérdése hogy milyen anya.De ugye véleményt ugye általában első látásra alkotunk.

2012. ápr. 12. 23:09
 18/20 anonim ***** válasza:
78%
Szerintem meg mindenki a saját háza körül sepregessen.Nekem az a véleményem,hogy 17 alatt ne szexeljen egy gyerek,ha mégis szexel,akkor vállalja a tetteiért a felelősséget,szóval ha teherbe esik 14-16 évesen,mert nagylányt játszott és szexelt,akkor hordja ki szülje meg,vagy adja örökbe egy házaspárnak vagy nevelje fel.Mellesleg,a kórházban amikor a kisfiam született,21 éves voltam,én voltam a legfiatalabb,volt mellettem,egy 22 éves lány.Elmesélte,hogy hülye volt és hamar kezdte a nemi életet,terhes lett 16 évesen de későn jött rá,így megtartotta,a kisfiam akkor volt 6 éves,nagyon jó anya volt,imádta a kisfiát,és kislánnyal is aki akkor született olyan nagy szeretettel foglalkozott,tényleg látszott rajta milyen jó és felelősségteljes anya.Egy ismerősöm szintén 16 éves volt,mikor az első született,és ma már unokája is van,saját vállalkozása,tisztességesen felnevelte őket.Nem szabad elítélni valakit,hogy nagyon fiatalon vagy gyereke,mert lehet csodálatos anya.Mondom én csak azzal nem értek egyet hogy gyerekek szexelnek.
2012. ápr. 13. 07:45
 19/20 anonim ***** válasza:
*kisfia
2012. ápr. 13. 07:47
 20/20 anonim ***** válasza:
63%

15ös vagyok...

hát igen,sokszor nem kortól függ ki milyen anya!!Mert van amikor egy 17éves érettebb az anyaságra,mint egy 24-27éves!!

2012. ápr. 13. 09:02
1 2

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!