Kezdőoldal » Gyerekvállalás, nevelés » Babák » Sütőtök elkészítése, de hogyan?

Sütőtök elkészítése, de hogyan?

Figyelt kérdés
Eljutottunk a sütőtök kóstolásához. Szeretnék tanácsot kérni hogy hogyan is készítsem el. Ki hogyan szokta? Hogy a legjobb a csöppségeknek: párolva, főzve vagy sütve? és higitani szoktátok valamivel?
2012. ápr. 12. 16:01
 1/10 anonim ***** válasza:
48%
Bocs az offért, de hol lehet ilyenkor még sütőtököt kapni?
2012. ápr. 12. 16:06
 2/10 anonim ***** válasza:

Én feldaraboltam, és sütőben megsütöttem. Almával, krumplival lehet keverni, de egymagában is finom - pici vízzel hígítva ilyen esetben.

Ha főzöd, akkor kimegy belőle minden vitamin. Sütve és párolva több benne marad (ilyen a cékla is, azt is sütőben sütöttem: egyenként alufóliába csavartam, előtte megszurkáltam, utána meghámozás, összevágás, turmixolás - benne marad minden értékes vitamin).

2012. ápr. 12. 16:07
 3/10 anonim ***** válasza:
Én először megsütöm és utána még egy picit főzöm,kis vízet rakok hozzá
2012. ápr. 12. 16:07
 4/10 A kérdező kommentje:

Elsőnek!

Én külföldön élek és én itt a Tesco-ban vettem, de van itt a Lidl-ben is.

2012. ápr. 12. 16:10
 5/10 anonim ***** válasza:
Én is vettem még szombaton a piacon. Győrben.
2012. ápr. 12. 16:33
 6/10 anonim ***** válasza:

Sütőben a legfinomabb!

Megsütöd,főzöl hozzá krumplit,és hígítod egy kis főző vízzel,pürésíted!

2012. ápr. 12. 16:34
 7/10 anonim ***** válasza:
Ja, bocs azt elfelejtettem, hogy megsütöm és én kicsi anyatejjel hígítottam. Így nem annyira új az íze. Mi ezzel kezdtünk. Gyümitől fájt a hasa. (alma, őszilé volt az első)
2012. ápr. 12. 16:35
 8/10 anonim ***** válasza:
1. vagyok! Köszi a tippeket! Akkor körbejárom az itteni boltokat, hátha találok még valahol. Ja,és én is sütöttem, utána turmixoltam.
2012. ápr. 12. 16:50
 9/10 anonim ***** válasza:
Én fagyasztottam előre mindent ... így most is van őszibarack is
2012. ápr. 12. 17:00
 10/10 anonim ***** válasza:

azert kostoljatok meg elotte mielott a babanak adtok belole, mert en is vettem mult heten, kinezetre semmi baja nem volt, szepen meg is sult de borzaszto ize volt, mert ez mar nem az az igazi őszi finom sutotok

bocs az offert

2012. ápr. 12. 20:38

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!