Normális dolog az hogy egy 3 napos baba átalussza az éjszakát még a korházban?
Lehet normális is, bár szokatlan, lehet nagyon elfáradt a születésbe a kis drága.:-)
De lehet vmi jele is, mutasd meg dokinak, nem baj, ha mellélősz, nem lesz pipa, inkább 100x mutasd meg, mint hogy vmi baj legyen...lehet sárgaság, vagy vmi fertőzés a születésnél,és még nincs jele...kívánom, hogy ne így legyen, de jobb félni...
Sok boldogságot, és gratula!
Ez attól függ. Lehet normális is meg nem normális is.
Ha teljesen egészséges és jó erőben lévő baba, akkor rendben van, elképzelhető, hogy nem éhes sokáig.
Ha alacsony súlyú, esetleg besárgult és koraszülött is, akkor ébresztgetni kell, hogy szopizzon, mert előfordulhat, hogy annyira le van gyengülve, hogy "inkább alszik", minthogy sírna, hogy éhes, és ez bajhoz vezethet...
Nem az én babámrol van szo egy barátnőméről...csak dicsekedett vele...és szerintem furcsa....41 héten született 3200 gr al amnioja volt xxx szindróma.
Azért furcsállom mert a kislányom a korházban állandóan ébredt....otthon is 3 óránként...
Nekem mindkét babám 41. héten született, 4 kilóval. Ők is átaludták a kezdetektől az éjszakai 6 órát! Ezek szerint én egy ilyen szerencsés tipus vagyok! :)
Jó babázást!
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!