Tejtermék - most akkor mikor és hogyan? Ti hogy csináltátok, kire hallgattatok?
Lányomnál 4 hónaposan kezdtük a hozzátáplálást. Most múlt 6 hónapos, a védőnő szerint adjak neki natúr joghurtot, majd túrót, sajtot. Anyukám szerint (aki velünk 2,5 hónaposan kezdte a hozzátáplálást) korai, várjak még.
Nincs tejérzékeny, gyomorpanaszos egyikünk családjában sem.
Köszönöm :-))
6-11 hónapos koráig bevezettem a tejtermékeket, 11 hónapos korában kezdetem a tejet, 1 éves korától kap azt is, semmi baja.
Anyukámra hallgattam:)ő ezt tanácsolta.
/ hósan el lehet kezdeni a SAVANYÍTOTT tejtermékek adását, azoknak más az összetétele. Tehát a védőnőnek igaza van, meg amúgy sem gondolom, hogy rosszat akarna.
Mi is akkor kezdtük, és szép lassan fokozatosan emeltem az adagot, kb. 8 hós volt, mire 1 egész joghurtot megevett, amúgy meg imádják ám, majd meglátod mennyivel könnyebb az élet egy kis joghurttal..:-)
A tejet 1 évesen ajánlják először, de nekem pl. még kiütötte akkor, úgyhogy másfél volt, mikor megint megpróbáltam neki, addig tápszert kapott.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!