Kezdőoldal » Gyerekvállalás, nevelés » Babák » Mit szóltok az új tv macihoz?...

Kíváncsicska kérdése:

Mit szóltok az új tv macihoz? Fogjátok maj nézni a gyerekeitekkel?

2012. ápr. 11. 23:47
1 2
 1/15 anonim ***** válasza:
40%

Nekem nagyon tetszik! Szép környezet, kistestvér. Külön jó látni, hogy farmerban van végre a fiúmaci, nem abban a ronda pizsamában. Modern, ügyes, ötletes.

Szépek a színek is.

2012. ápr. 11. 23:56
 2/15 anonim ***** válasza:
36%
A pólója is nagyon divatos, mintha rá lenne húzva a rövidujjú a hosszúra, persze csak egybe van varrva. Tényleg nagyon mai, már többször megnéztem, egyre jobban tetszik.
2012. ápr. 11. 23:57
 3/15 anonim ***** válasza:
66%
Nekem nem tetszik. Elég összecsapottnak látszik, a zenéje totál jellegtelen, meg nem tudom, olyan túlzás az egész. Szerintem kár volt megváltoztatni.
2012. ápr. 12. 00:13
 4/15 anonim ***** válasza:
51%
Ez elég szörnyű. :/
2012. ápr. 12. 02:05
 5/15 anonim ***** válasza:
34%
Borzalmas. :-(
2012. ápr. 12. 06:48
 6/15 anonim ***** válasza:
51%
Szerintem nem valami jó lett. Nem tetszik. :-(
2012. ápr. 12. 07:10
 7/15 anonim ***** válasza:
51%
Nekem nem tetszik:-((
2012. ápr. 12. 07:25
 8/15 anonim ***** válasza:
51%

A macik aranyosak, tényleg jó, hogy van kistesó, nálunk is van. Viszont az nem tetszik, hogy nem az esti lefekvési rituálét mutatja be. Én ugyan soha nem nézek tévét, akkor most hogy is van ez? Az esti mese előtt van? Mert akkor nem jó. Tényleg az kéne, hogy vacsi, fürdés, pizsi, és esetleg beül a tévé elé. Mert ez nem arról szól. Tudom, hogy modern kor, de azt sem kéne szorgalmazni, hogy egy gyerek a számítógép elé ül.

Mi nézni nem fogjuk, mivel nem engedem a gyerekeket a tévé elé, igazából le is mondtuk az előfizetést.

2012. ápr. 12. 07:32
 9/15 anonim ***** válasza:
51%
csak el kell olvasni a kommenteket, tanulságos... Sztem ezt olyan emberek készítették akiknek nincs kisgyerek. Tényleg a régi tv maci fürdött fogat mosott, összebújt a kis barátjával. Nem volt fontos a számítógép, és a plazma tv. Gyereknek 2 dolgot imádtam a tv maciban, mikor gugulázta a vizet fogmosás közben, ezt serényen gyakoroltam én is esténként :-D, és azt mikor alvás előtt bedugta a buksiját a paplan alá, ez olyan kedves volt valamiért gyerek szemmel, de ezt nem mindig csinálta. Én örülnék a réginek, ami bevált több évtizede nem értem mért kell lecserélni, meg refolmálni....
2012. ápr. 12. 08:18
 10/15 anonim ***** válasza:
51%

Nekem a régi sokkal jobban tetszett,és az is hogy az az esti rituálét mutatta be.Hiányozni fog :(

Ez is olyan mint a kis-Vuk.Jó-jó,de csak silány utánzata a réginek.

2012. ápr. 12. 08:25
1 2

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!