Puha pelenkázómatracra praktikus a frottír huzat?
köszi a válaszokat
alapvetően én sem értettem, miért árulják, mert hát azért vízhatlan meg lemosható, hogy hamar le lehessen törölni, minek tennék rá frottírt? csak gondoltam, hátha valami korszakalkotóra nem jöttem rá magamtól, ami a frottír előnye :)
Csak akkor praktikus, amikor már nagyobb a babád és viszonylag szilárdat kakil (az én kislányom kb 6.5 hónapos korától), nem kell naponta huszonnyolcszor huzatot cserélni rajta.
Én is betegalátétet használok, de annyit izeg-mozog a gyerek, hogy nálunk tényleg elkelne egy frottír huzat, amit nem gyűr össze mega alatt.
Amikor még nagyon pici volt a lányom, akkor én is textilpelust raktam alá. Ha valami történt, én kimostam és raktam a másikat.
Bevallom őszintén én sem feküdnék csupasz háttal egy hideg nejlon felületen. Én a pelenkázót nem csak peluscserére, hanem öltöztetésre is használom, így elkerülhetetlen a pucér kis test a hideg felületen.
Mióta nagyobb és sokat ficereg, én is betegalátétet használok, de nem az eldobhatót, hanem a mosható fajtát. Felső oldala steppelt anyag, az alja pedig vastag gumi. Ezt néha kimosom, amíg szárad, addig rárakom a másikat.
Én abban az esetben venném meg a frottírt, ha nem csúszkál a pelenkázón, és ha minimum kettőt vennél.
köszi a válaszokat, mentek a kezek
akkor maradok a textilpelusos verziónál, de falra csapás nélkül:))
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!