Lehet egy ikerparnak azonos az egyik keresztneve?
Csak felmerult bennem a kerdes, nem varok ikreket, csak azert kerdezem, mert mi van, ha ikreket varnek (nem vagyok terhes, de tervezunk meg egy babat,mar van egy) A csaladban eleg sok az iker, igy nagyobb eselyunk van ra. Mikor megismerkedtunk a parommal egy tarskeresoben, fedonevet hasznaltunk, es megbeszeltuk, hogy a 2 fedonev tuti fel lesz hasznalva. A lany -vagyis az en fedonevem- mar fel van hasznalva, csak a fiu nev nincs. Ezert kerdeztem, hogy mi van, ha az ikreknek ugyanaz a nevuk. Deg egyebkent ha ikreink lennenek es mondjuk mind a ketten fiuk lennenek, valoszinu, csak az egyik kapna meg a nevet, csak attol tartok, ha egyszer kiderulne, hogy miert ugy hivnak oket, az egyiknek rosszul esne...ez csak ugy eszembe jutott. Meg amugy is erdekesnek talalom a kerdest. Az meg eleg durva, hogy apucinak 2 anyatol azonos nevu gyereke van:S De egyebkent ez e kardes is felmerult mar bennem, hogy az ilyen lehetseges e. De gondolom ez is csak ugy, hogy nem teljesen azonos a nevuk. Mondjuk ha egy anya ket apatol 2 egynemu gyereke van, es mind a kettonek ugyanaz a neve, csak a csaladneve mas, az is eleg durva:D
Meg egyszer azon is filoztam -mondjuk kizart dolog, hogy valaki ilyet akarna-, hogy mi van, ha elhunyna egy anyanak a gyermeke es szuletne egy masik es azt ugyanugy nevezne el. Ha mar anyakonyvezve van, akkor valoszinu ilyet nem lehet, ugye?
Bocs, csak unatkozom.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!