6 hónaposomnak mintha váladék lenne a torkán, mitől?
Figyelt kérdés
Nincs megfázva, nem csorog az orra, nincs láz, vidám, játszik. DE az este evés közben, mintha felszívta volna az orrát, pedig előtte kitisztítottam és azóta állandóan nyel, mintha lenne váladék a torkán. Nemrég evett szilárd ételt, most nem vettem észre, hogy gond lenne. Vigyem orvoshoz? Vagy mit adjak neki? Vagy ez normális? Mivel ő nem tud köhögni, vagy nagyot nyelni, szerintem még mindig ott van, csak én nem hallom vagy látom, hogy nyelné..tanácsot kérek!2012. ápr. 10. 09:17
1/1 anonim válasza:
Van olyan, hogy a náthának nincs egyéb jele, csak a hátsó garatfalon a váladékcsurgás. Ami nem feltétlenül az orrából, hanem lehet, hogy az arcüregéből jön. Ha nyitott vagy a homeopátia felé, akkor tudom ajánlani a Kalium bichromikum 9 Ch-t, az én gyerekeimnek mindig segít.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!