Vélemények! Második gyerek?
Szia!
Nekem 22 hónap van a két lányom között. Nem mondom, hogy egyszerű, de most már kezd látszani, hogy jól eljátszanak egymással. Egyre inkább áldássá válik a kis korkülönbég! Jó, az eleje baromi nehéz, de inkább kibekkeltek valahogy 1,5 évet, és akkor meg tuti jó lesz, hogy egymással ellesznek a dedek, és a világon a legnagyobb barátai, támaszai lesznek egymással! Szerintem ne vetesd el: a kis élet ugyanúgy a ti gyermeketek, mint a már meglévő hét hónapos. Oka van, hogy így alakult, hogy ilyen hamar jön a tesó, lehet, hogy az ő életükben majd fontos lesz, hogy ennyire egy korúak lesznek, lehet, hogy így tudják majd leginkább támogatni egymást.
Az abortusznak sajnos nagyon súlyos lelki következményei vannak rövid és hosszú távon is, sajnos csak rossz döntés lenne, pláne így, hogy komoly indokotok nincs rá, csak aggódtok, hogy mindkét gyerekre tudtok-e majd eleget figyelni. Hát igen, tudtok majd, és pláne, ha szitter is van, akkor könnyebben megy majd!
Az orvosok meg azért ajánlanak ennyi várakozást, mert nekik az a biztonság, hogy minél kevesebb rizikó legyen egy terhességben, mert akkor kevésbé perelhetőek. Sajnos ebből a szempontból elég sok jobban félti a maga bőrét, mint az ügyfelei jól-létét... Még annyi, hogy csaszi után természetesen is szülhetsz, azt hiszem VBAC-nak hívják, van róla fent elég sok infó.
Hajrá tesó!
Szia!
Én is hasonló korban vagyok, mint te és nekem most van egy 9 hónapos kisfiam, és a kistestvér pedig pontosan 2 hónap múlva fog megszületni, szóval 11 hónap lesz közöttük. mi is ugyanúgy voltunk, mint ti kis korkülönbséget szerettünk volna (mondjuk olyan 6 hónaptól újra próbálkozni), de sokkal előbb jött a vártnál. én is rettentően félek, mert nekem nagyon "problémás" babám van, bár hála Istennek egészséges. ezért nagyon félek, hogy milyen nehéz lesz, bár bizom abban, hogy csak az első időszak és amit azután már a tapasztaltak mondanak én is abban reménykedem, hogy sokkal könnyebb lesz, mert el lesz a két kicsi együtt. ha neked még bébiszittered is lesz, akkor szerintem ügyes leszel te és megoldod a felmerülő problémákat. Ne vetesd el, mert megbánhatod még.
Gratulálok és sok sikert!
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!