Brevi autós ülésről tapasztalatak?
Figyelt kérdés
Ezt néztem ki a fiamnak, 10 hós, 7,5 kg. Van valakinek tapasztalata róla? Vagy bármilyen brevi ülésről?
2012. ápr. 9. 14:48
1/1 anonim válasza:
Nekünk ilyen van, mi nagyon szeretjük. Már 3 éve használjuk. Menetiránynak háttal csak rövid ideig használtuk (nem újszülött korban vettük), úgy annyira nem szerettem, nekem úgy tűnt hogy nagyon "magasan" van, magasabban mint egy hordozóban, de gondolom minden ülés ilyen ami 0-18 kg van. A huzatát le lehet venni és mosni, nekem van a mosógépen "kézi" program, azon szoktam. A csatja nagyon jó, biztonságos szerintem, nem könnyű kikapcsolni (hallottam már más ülésnél hogy a gyerkőc simán kikapcsolta, nálunk ilyen nem volt, bár annyira nem is próbálkozott a kisfiam). Ha van még kérdésed, írj.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!