Kezdőoldal » Gyerekvállalás, nevelés » Babák » Hány hónapos kortól lehet...

Hány hónapos kortól lehet leghamarabb használni a 9 kg-tól autós üléseket?

Figyelt kérdés

2012. ápr. 9. 10:54
1 2
 1/13 anonim ***** válasza:

1. Eléri a gyerek a 9 kilós súlyt;

2. stabilan üljön akkorra;

2012. ápr. 9. 11:04
 2/13 A kérdező kommentje:
az én babám 6 hónapos és 9,1 kg, de még természetesen nem ül stabilan, de mégis kíváncsi vagyok más hogy csinálja.
2012. ápr. 9. 11:09
 3/13 anonim ***** válasza:

olyan 9-10 hónapos kor körül.

mert nem elég, hogy felüljön, azon túl stabilan kell tudnia ülnie, olyan fél órát, és akkor elég erős a nyaka hozzá, hogy menetiránynak megegyezően beköthető legyen.

de mostanában már a legtöbb ülésre az van írva, hogy 9kg-től ÉS 1 éves kortól, tehát mindkettőnek meg kell felelni

2012. ápr. 9. 11:12
 4/13 anonim ***** válasza:

ha biztonságot is nézed akkor 12 hós kortól, elötte nem a legbiztonságosabb.

Lányom 8 hósan már magától stabilan felült, 11 hósan egyedül ment, és ekkor tettük rendes ülésbe. ekkor már kinötte ténylegesen a hordozót.

de szerintem a kinövés függ az évszaktól is. lányom szeptemberi gyerek, így nyáron simán bele fért a hordozóba. egy téli nagykabátos 11 hóst sokkal nehezebb bele gyömöszkölni a hordozóba, megértem ha valaki akkor már 8 hósan átteszi az ülésbe, de egy baleset esetén nem a legbiztosnásgosabb egy ilyen piucinek az ülés 12 hós kor alatt.

2012. ápr. 9. 11:22
 5/13 anonim ***** válasza:
Mi tegnapelőtt akartunk venni a bébinknek 9-18-as ülést a Brendonba, most 6 hónapos és nem engedték , azt mondták, majd ha 8 hós lesz, mert még a nyakizmai nem fejlődtek ki teljesen. Tehát 8 hós. Mi ezért 0-18-asat vettünk, mert a hordozót kinőtte.
2012. ápr. 9. 12:42
 6/13 anonim ***** válasza:
babám 6 hós kora óta, 10 kiló volt stabilan ült magától és mászott...a babahordozóból kilógott, azóta boldog :)
2012. ápr. 9. 13:58
 7/13 anonim ***** válasza:
Amikor már egyedül felül és stabilan megül, plusz érje ez a 9 kilót
2012. ápr. 9. 15:18
 8/13 anonim ***** válasza:
7hós, 9 kg, 6 hó végétől stabilan ül. Nem is fért már el a hordozóban, plusz dönthető a nagy ülésünk.
2012. ápr. 9. 15:34
 9/13 A kérdező kommentje:
Értem! Köszönöm a válaszokat! Akkor a biztonság érdekében mi is várunk még legalább 2 hónapot, aztán, ha kinövi teljesen a hordit, váltunk.(bár már most is 70 cm, elég bénácska, de várunk :))
2012. ápr. 9. 17:22
 10/13 anonim ***** válasza:

nekünk azt mondták az eladók, és az ülés papírján is az van hogy 8hó, vagy 9kg. Nekem mindkét fiam egy évesen volt 9kg, és kb 10hós koruktól használtuk azt az ülést.

:)

2012. ápr. 9. 17:41
1 2

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!