Kezdőoldal » Gyerekvállalás, nevelés » Babák » Vásároltatok már a ezen az...

Vásároltatok már a ezen az oldalon? Megvoltatok elégedve a cipőkkel?

Figyelt kérdés

siestaolcson.hu

Szinte fél áron lehet venni cipőt,miért ennyire olcsó?

2012. ápr. 9. 08:07
 1/6 anonim ***** válasza:

a neten több helyen is ennyibe kerülnek a siesták, auchanban pedig még ennél is olcsóbb. már évek óta szokott lenni akció és 4-5ezerért tökjó cipőket, szandikat lehet venni. [link]

[link]

2012. ápr. 9. 08:29
 2/6 anonim ***** válasza:
Én is pont az egyik Siesta szandit láttam most az Auchanban 3000-ért akcióban.
2012. ápr. 9. 12:22
 3/6 A kérdező kommentje:
Sajnos nincs a közelünkben :(
2012. ápr. 9. 12:53
 4/6 anonim ***** válasza:
100%
Azért ennyi(auchan,internetes oldalak)mert kiírnak egy pályázatot,hogy kb.ennyiért kérnek cipőket,és az a bizonyos cég annyiért csinál,attól még a siesta csinálja,de nem egészen az a minőség,mint amit kb.15 ezerért veszel meg.Vannak az Auchanban nike,puma ,adidasok is,de ha jól megnézed nem az a minőség!
2012. ápr. 10. 10:18
 5/6 anonim válasza:
Én már vásároltam tőlük és most is tervezem, mert meg vagyok elégedve. Azt, hogy miért ennyire olcsó, nem tudom, de nem is érdekel. Amit eddig rendeltem, az mindig teljesen új volt és kifogástalan minőségű. A szállítási költség kicsit drága (1.382.-), de ha jól tudom, személyesen is érte lehet menni. Mivel nem volt még gondom sem az áruval, sem a kiszállítással, így nem tudom, hogy milyen a reklamációkezelés.
2012. ápr. 13. 12:23
 6/6 anonim válasza:

Sziasztok!

Szeretném mindenkinek a figyelmét felhívni arra, hogy amennyiben gyermekednek a legjobb cipőt szeretnéd, - úgy hogy az még egészségesen is tartsa a gyermeked lábát - akkor térj be légyszi az ország legnagyobb választékával rendelkező gyermekcipő boltjába, ami Debrecenben van a Piac utca 40. szám alatt!!!

Telefonszámuk:+36-307-6969-96

Nagyon rendesek és vér profik az üzletben az eladók!

Kérésedre kiszállítanak bárhová, még külföldre is!!!

Remélem segítettem!

Üdv, Zsuzsi

2012. szept. 22. 19:09

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!