Kezdőoldal » Gyerekvállalás, nevelés » Babák » Tényleg hagynom kéne sírni,...

Tényleg hagynom kéne sírni, hogy többet legyen hason?

Figyelt kérdés

2012. ápr. 8. 21:32
1 2
 11/11 anonim ***** válasza:
Amikor jó hangulatban van és pihent, akkor próbáld hasra tenni és olyan játékot elé tenni, amit szeret. De ha sír ne erőltesd. Én is így csináltam. Egy nap többször is. A fiam is utált hason feküdni. Hozzá teszem most sem fekszik sokáig hason. 7 hónapos múlt egy héttel, amikor hirtelen elkezdett kúszni. A játékokat úgy raktam, hogy közel legyenek hozzá, de ha nyújtozkodik még éppen nem érte el. Ha messze volt, meg sem próbálta, hiába tudott már kúszni, de még nem volt biztos magában. Kellett egy hét mire rájött, hogy messzebb is tud menni. Amikor a hedtedik hónapot töltötte, nem gondoltuk volna, hogy egyszer kúszni fog.
2012. ápr. 10. 10:53
1 2

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!