Szeretnél babádnak ingyen könyveket?
Ez egy könykukac akció, melyet ovónők találtak ki azért, hogy a kicsikkel megszerettessék az olvasást.
Annyit kell tenned, hogy egy meghatározott személynek küldesz egy könyvet, és pár héten belül neked jönnek a könyvek.
Megéri, nem?
Ha érdekel, írj privit, küldöm a pontos részleteket!
Ilyen kérdést én is irtam ki pár hónapja. Lehet Te is megkapod majd a magadét, mert sokan hülyeségnek tartják.
Azért sok szerencsét!
Mi eddig 4 könyvet kaptunk.
Első vagyok. Na megmondtam.
Én hivatásom szerint rendőr vagyok, de még ilyennel nem találkoztam, hogy ezért valakit lecsukjanak, vagy akár feljelentsenek.
Amúgy a piramisjáték másról szól, nézzetek utána! És kétlem, hogy a magyar óvónők bárkinek is ártani akartak volna ezzel. Sőt!
A legnagyobb baj ezzel a kérdéssel az, hogy a kérdés kiírójának nem lehet privit írni. Engem amúgy érdekelnének a részletek, már csak azért is, mert olyasmiről nem mondok véleményt amit nem is ismere igazán. (Rémlik hogy az öcsém is részt vett vmi ilyesmiben annakidején, kapott is pár könyvet, küldenie csak egyet kellett... de annak már 20 éve)
egy szintén ónónéni 2 hós babával
Lehet nevezni piramisjátéknak, én inkább egy esélyt látok benne, hogy a babám könyvekhez jusson.
Én tudtam egy könyvet áldozni (nem is kell újat venni, mehet egy otthonról is) és ha mindenki csak ennyit megtesz, kapsz sok könyvet vissza.
Nem pénzt kell küldeni, nem üzleti céllal, a babám érdekében teszem és nem károsítok meg senkit.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!