Az első kostoltatásnál több ment mellé mint amit megevett?
Figyelt kérdés
5-6 kanál almalevet ettünk,de bőven jött ki mellette is,nem nyelte le rögtön és kicsorgott a szájából,de izlett neki.Én vagyok béna,vagy még ő nem érett a kanállal való etetésre?5 hós2009. jún. 17. 14:51
1/4 anonim válasza:
Szia!Mi 3,5 (AT+TÁP) hósan kezdtük,szintén alma lével,nekem mindenhova szét köpködte,mert savanyú volt neki,viszont a répalevet nagyon szereti.Először,beleraktam a szájába és nézett rám,hogy most mi van,mit akarok!?Tök ari volt.Aztán elkezdtem nyammogni,mintha ennék és ő meg leutánzott,alig hittem el:)
Nem te vagy béna,csak még meg kell tanulnotok kanállal enni.Ha lehet jó kicsi kanállal etesd,nekünk az vált be.Most már szépen eszünk,csak akkor vagyunk kajásak,ha közbe köhög vagy tüsszent....
2/4 anonim válasza:
Szia!
Mosolyogtam mikor olvastam a kérdésed, nyugi, nem vagy béna, és a babád is gyorsan megtanulja a kanállal való evést. biztos csak furcsa volt neki az új íz, ennyi! :)
3/4 A kérdező kommentje:
köszi.a manóm is olyan édesen nézett rám ,hogy most mit kéne csinálnia,ezen jót mosolyogtam,mire ő is igy minden kijött,azért láttam hogy eszik belőle.m ajd holnap már több lesz.köszi neked,
2009. jún. 17. 15:03
4/4 A kérdező kommentje:
méghogy mosolyogni!!:-))ezek komoly kérdések:-)))
2009. jún. 17. 15:12
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!