2 hónapos babám (tápszeres) egyáltalán nem fogadja el sem a vizet, sem a teát. Tudnátok valamilyen praktikát, ami nálatok bevált? Náthás egy kicsit, szeretném ha több folyadékhoz jutna.
10.-nek!
Kedvesem mielőtt még engem néznél hülyének vegyél vissza!
Anyatejes volt a babád,fogalmad sincs a tápszerről.Az én kislányom az elejétől fogva tápszeres volt 1 éves koráig,tehát csak van valami fogalmam róla.Az hogy a te gyerekorvosod ellenzi a teát az a te dolgod.Egy anyatejes babának nincs úgy szüksége teára,vízre mint a tápszeresnek.De ha nekem nem hiszel akkor kérdezz meg egy védőnőt.És igen én tettem cukrot a kislányom teájába és még most se félek megcukrozni neki bármit.Már 2 éves és kutya baja!Ha egészségtelen lenne a kamillatea akkor a védőnő se ajánlotta volna és nem csinálnának kamillateát pici gyerekeknek.Attól még nem vagyok felelőtlen és rossz anya mert nem vonom el a cukrot a gyerekemtől.De te valószínűleg úgyis okosabb vagy mindenkinél,adj csak keserűen mindent a gyerekednek.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!