Letezik hogy 11 hetes babamnak elkezdodott a fogzasa?
Figyelt kérdés
Mozgolodhatnak a fogcsirak ilyen koran mar?Sok lett a nyala,bugyborekol,oklet ragja,suvickolja jobbra balra.Ez mar az lehet?Mikor lesz ebbol fogacska,es hol?2009. jún. 17. 13:37
1/5 anonim válasza:
enyém is ezt csinálja már egy két hete, szerintem már mocorognak a fogacskák, de ebből még lehet hogy csak hónapok múlva lesz fog.
2/5 anonim válasza:
Mindenképpen mozgolódnak már ilyenkor, de soká lesz még belőle fog. Nekünk is elkezdődött 3 hósan és 5 hósan jött ki az alsó 2. Most küzdünk a felső 2vel.
5,5 hós babás
3/5 anonim válasza:
Persze,hogy létezik,azok folyamatosan nönek,már a terhesség 20-dik hetétől.Amilyen gyorsan nő,olyan gyorsan buvik is ki.
A barátnöm lányának születéskor volt egy foga.
4/5 anonim válasza:
Az én babám is ugyanezeket csinálta, most már 6,5 hónapos, de fognak még nyoma sincs :)
5/5 anonim válasza:
Ilyen korban kezdődik a dolog, de ahogy előttem is írták, ebből majd csak hónapok múlva lesznek fogak. A fiamnál is kb. akkor kezdődött, amit leírtál, és 8 hónaposan jelent meg az első két fog.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!