A kerékpárra szerelhető gyerekülést mikortól tudja a baba használni?
Valahol azt olvastam 9 hónapos kortól 4 éves korig. Mennyire reális ez a "9 hónapos kortól" szerintetek?
8 hónapos a lányom, a héten töltötte be, tehát még nagyon az elején jár, 2 napja kezdett el rugózni négykézláb. Még elindulni nem indult, felülni még nem ült fel.
Szerintetek a nyárra kellene vennem egyet?
Ez azt írja, hogy 9 kg-tól. Lányom 8,5 kg. Kb 1-2 hónap mire 9 kg lesz, de inkább 2. Gondoljátok addigra bele lehet majd rakni, tud majd már stabilan ülni?
Tehát ha stabilan ül minden gond nélkül, akkor már bele rakhatom egy hasonló ülésbe?
Mondjuk a nyáron?
Nekünk ilyen van és imádja a kis fiam. Alig lehetett neki télen megmagyarázni, hogy miért nem biciklizünk. Mér aludni is tudott benne.
Minden további nélkül használhatod! Szerintem! :) Biztonságosnak tűnik!
Nem kell felülnöd, elég ha tolod néhány alkalommal, lásd mit szól hozzá, hogy viselkedik, abban nincs semmi kockázat.
Mivel te ismered a gyereked és akkor majd meglátod, hogy elég érett e rá.
Én is használtam 9 hónapos korától, bár ő már jóval előtte felült.
(Én fiam elsőre nem szerette, félt, amikor autó ment el mellettünk. Most 1 éves, már jobb a helyzet.)
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!