13 hós babómnak folyik az orra, tüsszög, de nem lázas, a kedve jó. Ilyenkor is érdemes elvinni a gy. Orvoshoz, vagy felesleges?
Figyelt kérdés
2009. jún. 17. 11:29
1/6 anonim válasza:
Én nem viszem még ilyenkor viszont ha sűrűvé válik az orrváladék akkor vidd el!Ha van otthon calcium akkor 3-szor felet szoktam adni teába.Folyamatosan szívd az orrát!Ha a torka sem piros akkor szerintem nem kell dokihoz rohanni!
2/6 anonim válasza:
Kalciumot miert? nem C vitamint?
3/6 anonim válasza:
esetleg ezek alergiás tunetek is lehetnek, ha nem rosszabbodik viszont még mindig tusszog és folyik az orra esetleg enyhul majd újra elojon akkor vidd el dokihoz, és ellenorizzék.
4/6 anonim válasza:
A kalcium a folyadékveszteség miatt kell!Mivel klf.elektrolitok távoznak a szervezetből megfázás során ezek pótlására nagyon jó!3-szor fél ampulla elég.
5/6 anonim válasza:
plussz csökkenti az allergiás tüneteket:orrfolyás,tüsszögés stb...
6/6 A kérdező kommentje:
Köszönöm a válaszokat.
2009. jún. 17. 13:32
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!