Milyen vacsit adjak a babómnak?
Figyelt kérdés
9 és fél hónapos a kislányom, vacsira 100-140 ml tápszert eszik, és eddig 60-70 tejpépet adtam mellé neki. (alszik éjszaka) Maradjon ez így, vagy adjak főzeléket neki a tápszer után? Azért kérdem, mert sok helyen hallom, hogy főzeléket kell adni a babának ennyi idősen.. Még nincs fogacskája, így kenyér még tárgytalan (pici darabokat elmajszol, de az kevés)2011. aug. 1. 19:01
1/6 anonim válasza:
Én nem adok este főzeléket. Szerintem a tejpép pont jó vacsorára. Másfél évesem most ette meg, megyünk fürdeni, utána kap még tápszert is :)
2/6 anonim válasza:
Én vagy pépet, vagy gyümölcsöt adok neki, de a táp előtt. Nálunk úgy van ütemezve. Bár ő a kenyeret is megeszi pici falatokban, persze az egy kicsit tovább tart :)
3/6 anonim válasza:
Első válaszoló, másfél évesnek tápszer?? Minek??
Kérdezőnek: ennyi idős baba kaphat vacsira is főzeléket. Jobban telít, mint a tejpépek. Először főzelék, aztán tápszer.
4/6 A kérdező kommentje:
Sajnos, ha először adok neki bármit főzi, tejpép...akkor tápszert egyáltalán nem eszik :-(
2011. aug. 1. 20:56
5/6 anonim válasza:
Szerintem maradhat a tejpép,jól telít!15 hós a fiam,vacsira ő eszik kenyérfalakákat valamivel és fürdés után tápszer amibe van egy kis tajpép!Így átalussza az éjszakát!
nemtudom mi baj van azzal,hogy 1,5 évesnek tápszert ad még az anyukája???Tele van vitaminokkal,nyomelemekkel...szerintem ez sokkal jobb mint a tej(akár bolti,akár házi)
6/6 anonim válasza:
Nem baj az, hogy nem eszik tápszer, mert akkor jól lakik a főzelékkel, adj neki vizet, vagy teát és úgy is nagyon jól fog aludni. Ennyi idősen már nyugodtan kiválthatod az esti étkezését.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!