Mi a különbség a MAM cumisüvegek között?
Anti kólika cumisüveget keresek babámnak, a MAM üvegeket javasolták. Használtan szeretném megvenni, mert cumit úgyis veszek hozzá, újonnan viszont drágák. A boltban olyat láttam, amin kis karikák vannak, mint ezen:
De ez más mintájú, tök ugyanolyan
Vagy vegek kisebbet, 160 miliset?
Semmi különbség köztük, csak más rajta a minta.
Mennyi idős a gyerkőc?
Én kettőt vennék: egy 160 ml-est, és egy nagyobbat. Az egyik víznek, teának. A másik tejnek. (vagy fordítva)
Ahogy írta az első.. kalap sz@rt se ér.
Jó cumis üvegek, kiváló márka! Mi is használjuk kb. 3 hónapos kora óta, mert előtte a hasfájása kegyetlen volt.
Gripe Water mellett mi Tommee Tippee Anti-colic cumisüveget használtunk.
Én sosem vettem neki semmit használtan, csak ruhát!
A Tommee Tippee- 2 darab volt, amiben volt hőfok mérő. Nem emiatt vettem meg, hanem azért, mert anyamell formájú!!! Mivel a lányom 6 hetesen abbahagyta a szopást, így kénytelen voltam neki cumisüveget vásárolni.
Igaz, nem a legolcsóbb kategória, de nekem minden pénzt megért ez a termék!
A lányom nem volt hasfájós, félig meddig szopott még (csak éjszaka!), pedig előtte az istenért sem akart már.
Végül 3 hónaposan tértünk át a MAM termékekre.
Én mindent külön sterilizálóban fertőtlenítek szétszedve.
Ha ki tudsz gazdálkodni egy kis pénzt, akkor újat vegyél, boltból! NE használtat!
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!