Van itt olyan kedves anyuka akinek kisbabája kinőtte az ekcémáját?
Mikor kezdődött nála a betegség? Mennyire volt súlyos? Mennyi idős korára nőtte ki? Pontosan milyen típusú ekcémája volt a picinek? Mit használtatok a kezelésére?
Bocsánat a sok kérdésért, de minden nagyon érdekel. Sehol nem kaptam még hasznosabb tanácsokat, mint itt a tapasztalt édesanyáktól. Köszönöm előre is a segítségeteket és természetesen mindenkinek zöld kezecskével "hálálom" meg. Kellemes ünnepeket mindenkinek! :-)
Köszönöm szépen, nagyon kedves vagy!
Kellemes ünnepeket! :-)
Bár nem anyuka vagyok azért akik érintettek azoknak szívből ajánlom a GNM -et
A GNM szerint minden bőrelváltozás egy ELVÁLASZTÁSI -ELHATÁROLÓDÁSI konfliktus megoldási szakasza .
Nem szabad megijedni ,mert magától elmúlik .
Kisfiunk is ekcémás ,a megjelenése előtti napon fogával szenvedett, és egész nap nyűgös volt,kiboritotta a páromat idegileg, mert semmi nem volt neki jó , este a párom kicsit erélyesebben tette be az ágyba , amit akkor rögtön meg is jegyeztem a páromnak mert a gyerek zokon vette .1 órás "szenvedés" után elaludt-ezt a GNM konfliktusnak DHS nek hívja -
Az alvással megoldódott a konfliktus -már másnap a gyerek kéz hajlító részén megjelent egy piros folt -aztán a combján -2 napra rá a vállai külső részén ahol a párom megfogta amikor berakta az ágyba ,máskor nem is igy szokta fogni ..
A lábnál a térd hajlító hátsó felén jelent meg még folt -és egy -két kicsi ,derékmagasságban .
Nem kell kétségbe esni és gyógyszerezni ,mert minden gyógyszer és steroid csak beleavatkozik a gyógyulás kifutásába ,és azt függővé teszi ,nem tud magától kifutni és állandóan vissza vissza esik .
Az egész folyamatot fényképekkel követem , és majd megtekinthető lesz a fórumunkon .
Ez a topic tartozik az ekcémához
[link] ?topic=116.0
Most még egy oldalt ajánlanék az anyukáknak KÖTELEZŐ OLVASMÁNY ha valóban szeretnék ha a gyermekük meggyógyuljon ,ne csak tünetmentes legyen
Hali.
Én olyan 6-7 éves koromtól voltam ekcémás olyan 14 évesig.
Igazából nekem legtöbbször lelki alapú volt stresszhelyzetekben, idegesség alatt csak vakartam és vakartam és vakartam.
Most 18 vagyok és újra kezd előjönni, újfent a stressz és idegeskedések alatt.
Bár már nem szárad ki olyan durván a bőröm mint régen.
Nekem az elocom segít.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!