Kezdőoldal » Gyerekvállalás, nevelés » Babák » Van itt olyan kedves anyuka...

Van itt olyan kedves anyuka akinek kisbabája kinőtte az ekcémáját?

Figyelt kérdés

Mikor kezdődött nála a betegség? Mennyire volt súlyos? Mennyi idős korára nőtte ki? Pontosan milyen típusú ekcémája volt a picinek? Mit használtatok a kezelésére?

Bocsánat a sok kérdésért, de minden nagyon érdekel. Sehol nem kaptam még hasznosabb tanácsokat, mint itt a tapasztalt édesanyáktól. Köszönöm előre is a segítségeteket és természetesen mindenkinek zöld kezecskével "hálálom" meg. Kellemes ünnepeket mindenkinek! :-)

2012. ápr. 6. 12:59
1 2
 11/17 anonim ***** válasza:
:) Hát ha viszked húzódik a bőre, az zavarhatja az alvását is simán. Felnőttnél már nincs ilyen, mi már tudunk aludni, de babáknál ez még máshogy van. Remélem én is hogy most már rendben lesz a kicsi :)
2012. ápr. 7. 10:15
 12/17 A kérdező kommentje:

Köszönöm szépen, nagyon kedves vagy!

Kellemes ünnepeket! :-)

2012. ápr. 7. 13:01
 13/17 anonim ***** válasza:
Nincs mit :) Nektek is kelemes húsvétot :)
2012. ápr. 7. 14:08
 14/17 anonim ***** válasza:

Bár nem anyuka vagyok azért akik érintettek azoknak szívből ajánlom a GNM -et

A GNM szerint minden bőrelváltozás egy ELVÁLASZTÁSI -ELHATÁROLÓDÁSI konfliktus megoldási szakasza .

Nem szabad megijedni ,mert magától elmúlik .

Kisfiunk is ekcémás ,a megjelenése előtti napon fogával szenvedett, és egész nap nyűgös volt,kiboritotta a páromat idegileg, mert semmi nem volt neki jó , este a párom kicsit erélyesebben tette be az ágyba , amit akkor rögtön meg is jegyeztem a páromnak mert a gyerek zokon vette .1 órás "szenvedés" után elaludt-ezt a GNM konfliktusnak DHS nek hívja -

Az alvással megoldódott a konfliktus -már másnap a gyerek kéz hajlító részén megjelent egy piros folt -aztán a combján -2 napra rá a vállai külső részén ahol a párom megfogta amikor berakta az ágyba ,máskor nem is igy szokta fogni ..

A lábnál a térd hajlító hátsó felén jelent meg még folt -és egy -két kicsi ,derékmagasságban .

Nem kell kétségbe esni és gyógyszerezni ,mert minden gyógyszer és steroid csak beleavatkozik a gyógyulás kifutásába ,és azt függővé teszi ,nem tud magától kifutni és állandóan vissza vissza esik .

Az egész folyamatot fényképekkel követem , és majd megtekinthető lesz a fórumunkon .

[link]

Ez a topic tartozik az ekcémához

[link] ?topic=116.0

Most még egy oldalt ajánlanék az anyukáknak KÖTELEZŐ OLVASMÁNY ha valóban szeretnék ha a gyermekük meggyógyuljon ,ne csak tünetmentes legyen

[link]

2012. ápr. 8. 19:16
 15/17 anonim ***** válasza:

az Ekcémához a jó topic ez :

[link]

2012. ápr. 8. 19:19
 16/17 anonim ***** válasza:

Hali.

Én olyan 6-7 éves koromtól voltam ekcémás olyan 14 évesig.

Igazából nekem legtöbbször lelki alapú volt stresszhelyzetekben, idegesség alatt csak vakartam és vakartam és vakartam.

Most 18 vagyok és újra kezd előjönni, újfent a stressz és idegeskedések alatt.

Bár már nem szárad ki olyan durván a bőröm mint régen.

Nekem az elocom segít.

2012. ápr. 10. 20:13
 17/17 anonim válasza:
én születésem óta szenvedek vele és még nem nőttem ki, lassan 23 éves vagyok, súlyos eset, korházat is megjártam 2x megesz az ekcéma. ki tolt velem az élet
2012. máj. 24. 08:45
1 2

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!