ABC Design babahordozója van/volt valakinek?
Figyelt kérdés
Mi a véleményetek róla? Nagyon tetszik ez a márka, mármint babakocsiba nagyon jónak tűnik. Láttam, hogy van hordozója is, kíváncsi vagyok, hogy milyen.2012. ápr. 5. 08:22
1/7 anonim válasza:
Na nekem az nagyon nem! 3Tec-em van. A kocsit imádom, a mózest is. De a hordozója nekem nagyon rossz. Eleve pici, és nagyon mély. Mi már az elejétől egy plédet raktunk a gyerek alá,hogy te "törje" meg a hordozó.
Most 4 hónapos, de már nem is használjuk a hordozót nagyon, anyós Pierre Cardin kocsijának a hordozóját használjuk!
2/7 A kérdező kommentje:
Köszönöm, hogy válaszoltál! Akkor valami más után nézek. De a kocsiba beleszerettem.
2012. ápr. 5. 08:44
3/7 sumergo válasza:
Pontos típust nem tudok mondani, mert kölcsön kaptuk a babakocsit a hordozóval együtt. Nagyon szereti a lányunk, nagyon kényelmes szerintem. Nem is értem mi ez a "nagyon megtöri", lehet, hogy az egy másik típus. Viszont a babakocsi huzata könnyen fakul (ez sötétkék), egy gyerek után fakóbb a színe, igaz a tulaj szerint sokat volt napon. Úgyhogy én ezért nem vennék ilyet, nem a kényelem miatt. amúgy jó kocsi, könnyű, ha fel kell emelni, könnyen irányítható. A fakuláson kívül csak jót tudok róla mondani.
4/7 anonim válasza:
Kedves utolsó!
A hordozók egyformák az ABC design babakocsiknál!
A megtöri pedig azt jelenti,hogy túl mély, nagyon beleesik a baba popsija.
A Pierre Cardin nem csinál ennyire öblöset!
A színe na nekem pont nem fakul. Tesóméknak is 3 Tec van, ugyanúgy fekete a külseje,mint a miénknek, ők már másfél éve használják, a színének semmi baja!
5/7 anonim válasza:
Szia! Nekem ABC Design babakocsim van. Több funkciós, dokkolható babahordozóval. Mi újszülött kora óta nasználtuk, adnak hozzá szűkítőt. Hordozni kézben nem igazán használtam, mert nehéz, de autóban ezt az ülést használtuk, amíg ki nem nőtte. A kocsival maximálisan elégedett vagyok, iszonyat strapabíró és nagy és erős a csomagtere is, könnyű tolni. 2003 óta használatban van és tökéletesen funkcionál. Én nagyon szeretem, annyira hogy nem is tudok tőle megválni. A következő pici is ezt fogja használni:)))
6/7 A kérdező kommentje:
Köszönöm szépen a válaszokat! A kocsink az tuti, hogy ez a márka marad, a hordozó ügyében még szétnézek!
2012. ápr. 5. 10:40
7/7 sumergo válasza:
Ha minden hordozója egyforma az ABC Design-nak, akkor meg pláne nem értem ezt a "megtöriket", mert szerintem tökéletes. (Nem arra értettem, hogy agyilag nem értem, hanem arra, hogy szerintem semmi gond nincs vele! :-) ) Újszülött korától használjuk, nagyon jól elvan benne a lányom. Ha a kocsi neked szimpatikus, akkor a hordozója is jó lesz. ( Ami nálunk van, az is olyan, hogy a hordozót fel lehet rakni a babakocsira, a babkocsi tartozéka tulajdonképpen.)
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!