Kezdőoldal » Gyerekvállalás, nevelés » Babák » Van itt még olyan, anyuka...

Van itt még olyan, anyuka akinek a babája nem élvezi a fürdést?

Figyelt kérdés

Kicsit szomorú vagyok! 4 hónapos a babám! Mindenkitől azt hallom,hogy a gyereke,hogy rugdos meg csapkod a kádban. A mi babánk, meg csak fekszik. Nem sír, de nem is mosolyog, csak néz ránk szegénykém.

Pedig már próbáltam kevesebb vízben,hogy jobban bele tudjam tenni, sőt múltkor a nagy kádban együtt fürödtünk.

Most megpróbálkozom még egyszer a babaúszással, hátha ott megjön a kedve!

Tényleg csak az én babám van gondban a fürdéssel?

2012. ápr. 4. 05:26
 1/5 Kerria ***** válasza:

Ezt még én nem nevezném gondnak. Egyik ismerősöm babája (kisfiú), amint a kukijához ért a víz elkezdett ordítani, addig amíg meg nem szárították neki. Kb. fél éves koráig tartott náluk, ő hiába vitte babaúszásra!

Próbáld meg, hogy pár játékot teszel a vizébe, vagy lehet kapni a tescoban, ilyen csúszásgátló szerű, de a kád falára tapadó halacskát, csillagot.

Az én kislányom 10 napos korától élvezi a vizet, mosolyog, most már rúgkapál, sokszor több víz van rajtam, mint a kiskádjában. Így ennél többet nem tudok segíteni, de remélem a játékos dolgok bevállnak majd. A babaúszás is jó ötlet lehet, de otthon kezd el csökkenteni a vize hőmérsékletét, mert a babaúszásnál kb. 32 fokos a víz!

2012. ápr. 4. 06:53
 2/5 anonim ***** válasza:
az fiam most lesz 8.-án 6 hónapos, most kezd el csapkodni a vízbe. ha nem sír és elvan benne akkor nincs semmi baj. mi 3,5 hónaposan kezdtük a babaúszást, ott is most kezd el csapkodni. én nem csökkentettem itthon a víz hőmérsékletét.
2012. ápr. 4. 07:35
 3/5 anonim ***** válasza:
53%

3,5 hós a kisfiam, ő is inkább csak eltűri a fürdést, de legalább nem ordít, én ennek örülök, meg legalább így nem leszünk csurom vizesek sem :)

Majd ha már magától fog tudni ülni biztos más lesz.

2012. ápr. 4. 09:57
 4/5 anonim ***** válasza:
Nekem is 3.5 hós a fiam, most már azt elértük, hogy nem ordít, tegnap még valami mosolyfélét is megvillantott. Ne izgulj, később szeretni fogja, a 2.5 évesemet már ki se lehet parancsolni a kádból.:)
2012. ápr. 4. 10:43
 5/5 anonim ***** válasza:
A két nagyfiam imádott fürödni babának is. Viszont a kislányom már jócskán elmúlt egy éves, és minden egyes este ordítva fürdünk, pedig soha semmilyen rossz élménye nem volt (szerintem) a fürdéssel kapcsolatban...
2012. ápr. 4. 16:13

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!