Hol találok az interneten olcsón gyerekruhákat? A vaterán, a teszveszen és jófogáson kívül?
Figyelt kérdés
2012. ápr. 3. 16:56
11/16 A kérdező kommentje:
ruha-sziget.hu :)
2012. ápr. 3. 19:23
13/16 A kérdező kommentje:
oksi, semmi gond! :) ez legyen a legnagyobb probléma! :)
Lehet, hogy tényleg a vatera a legolcsóbb.
2012. ápr. 3. 19:32
14/16 anonim válasza:
Lehet bár,nekem azokkal az a problémám,hogy amit keresek mindig olyan drága,sokszor drágább,mint újonnan,vagy csak egyszerűen,annyi rosszat hallottam,hogy sokan nem azt kapták amit vártak,vagy mikor valamit kinéztem lecsúsztam róla,mert rám licitáltak az utolsó 2 percben.Jobban szerek gyártóktól,boltokból rendelni,vagy személyesen elmenni a plázába,boltba vásárolni :)
15/16 anonim válasza:
a mamami.hu-n szerintem szebbeket/olcsóbbakat találsz!
16/16 anonim válasza:
Szerintem a legjobb,ha bababörzén keresgélsz,ott legalább nincs postaköltség.
Illetve a Facebookon vannak csoportok,ilyen baba-mama oldalak,általában városok szerint és ott közvetlenül az anyukák hirdetik a gyerekük kinőtt dolgait,játékait.Ezek biztos,hogy jó áron vannak és személyesen megtekinthetők.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!