Sinlac vagy sinemil?
Figyelt kérdés
2012. ápr. 3. 16:14
1/6 anonim válasza:
Mire vagy kiváncsi?
Mi mindkettőt használjuk, szereti őket az egy éves kisfiam.
2/6 anonim válasza:
Nekünk 7 hósan írt Sinlac helyett Sinemil-t a doktornénink. Mindkettőt szereti a lányom. :)
3/6 A kérdező kommentje:
csak hasonlítgatom őket, eddig sinlac volt,most felírták a másikat,de abban annyira sok a cukor...csak az érdekelne,hogy vajon melyik a jobb valójában
2012. ápr. 3. 20:52
4/6 anonim válasza:
2.vagyok!
Épp érzékeny babáknak való tejpép,nem hiszem,hogy tele lenne tömve cukorral. Ennyi cukortól nem lesz baja a gyereknek,különben nem gyógyszertárban árulnák,receptre.
5/6 A kérdező kommentje:
összehasonlítottam,sokkal több benne a cukor és a zsír,mint a sinlacban
most nekunk is a sinemilt írták fel,mert ez olcsóbb és állítólag ugyanaz
kipróbáljuk,de belekóstoltam és tényleg bitang édes!! nem tenném bele annyi kajába,mint a sinlacot,mert akkor azt szokja meg a gyerkőc,hogy minden kaja édes
2012. ápr. 4. 12:30
6/6 Fazekasné válasza:
A sinlac már bifidusos,és nem olyan édes.A bifidusz miatt már jobb szerintem,az csak jót tesz az immunrendszernek is és az emésztésnek is.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!