Kezdőoldal » Gyerekvállalás, nevelés » Babák » 7 hós babádnak miket adsz...

7 hós babádnak miket adsz ebédre? Főzöl vagy üvegeset?

Figyelt kérdés
2012. ápr. 3. 12:45
 1/5 anonim ***** válasza:
Már 8 hós, de most is, mint egy hónapja, vegyesen kapja. Olykor főzök, olykor bébiételt kap. Nem bánom, hogy megeszi mindkettőt, mert amikor elmegyünk valahova, csak bedobok egy üveggel.:) Szoktam előre nagyobb adagokat is főzni és lefagyasztom. 6 hósan amúgy inkább csak a bébikaját ette meg, de aztán megszerette a főztömet is. Akkor sokszor kevertem a kettőt.
2012. ápr. 3. 12:54
 2/5 anonim ***** válasza:

Vegyesen, de inkább én főzök. Húsos főzeléket kap általában ebédre, ritkán hús nélkül, ha valamit kóstoltatok. Üvegeset inkább csak kóstolásnál kap, pl. magában cukkini főzeléket, vagy zöldborsót. Ha megszokta, jöhet az én főztömben vagy hússal.

Ami eddig a repertoárban van főzelék alapanyagként: krumpli vagy rizs (sűríteni)+ brokkoli, répa, fehérrépa, sütőtök, alma, banán, cékla, zöldborsó, spenót, paradicsom... Most ennyi jut eszembe.

2012. ápr. 3. 13:05
 3/5 anonim ***** válasza:

Vegyesen. Figyelek rá, hogy ne egyen 2-3 nap egymás után üvegeset, mert sajnos hajlamos vagyok a lustálkodásra :-)

Amit nem lehet frissen szerezni, abból inkább üvegeset adok neki mint fagyasztottat.

2012. ápr. 3. 13:22
 4/5 anonim ***** válasza:

Én elég pocsékul főzök és időm sincs rá mert nappalin vagyok és lassan államvizsgázok kicsi mellett. 3-an élünk és ritkán főzök magunknak is. Először szerettem volna és vettem egy bébiételkészítőt hogy minél könnyebb legyen. SŐT! bekockáztam a fagyasztóba rengeteg zöldséget meg gyümit amit egy napon át tartott kis adagokba feldarabolgatni meg berakni. Aztán sok mindent nem akart megenni viszont néhány üvegeset szívesen fogadott mert sokfélét kipróbáltam (hipp és kecskemétit eszik.)

Én annak örülök, hogy eszik. Persze tervezem, hogy amint elkezdünk darabosakat enni és kibújik a foga úgy valami vegyesebb dolgot is bevezetek.

Ebédre egyébként husisat kap ebből álltalában a kecskemétiset veszem és ha nincs benne burgonya vagy tészta(spagettisfajta) csak pl őszis-pulykás akkor az hígabb és Sinlac-al sűrítem.

Még annyi, hogy figyelni szoktam, hogy ha zöldséges az ebéd akkor gyümis mindig a tízórai vagy az uzsi. Többségében ez így van de ha az is gyümis akkor uzsira zöldésgeset veszek le a polcról. Szoktam is nevetni mikor bekapcsolom a bébiételmelegítőt, hogy ,,na anya főz".:D Gyümisből egyéb

2012. ápr. 5. 22:55
 5/5 anonim ***** válasza:
Gyümisből egyébként a Hippeseket szoktam venni. Hogy miért van így? Álltalában a brendonban veszem őket és árban szerintem jobb. Mivel napi 3 üveg babykaját kell vegyek így havonta előre megveszem neki. persze ha valamit épp most kóstolt először és kiderült hogy ízlik neki akkor néhány darabért nem megyek el ha nem tudok és elszaladok a közeli boltba érte. Úgy kicsit tényleg soknak tűnik árban amire sokan panaszkodnak. Viszont sokkal kevesebb (van hogy fele annyi) ha céltudatosan veszed. Én egyszer kaptam a Haménekes gyümölcséből néhány üveggel és megkóstoltam mielőtt neki dtam volna...nekem sem ízlett..tüntetőleg ő meg öklendezett. Hát azóta nem is próbálkoztam más termékkel. Ezekben megbízok. Ha neki ízlik akkor megéri. Néha banánt azért kap turmixolva de mióta 175 ft a pici üveges a brendonban már azzal sem szenvedek mert azt legalább lehet tárolni és felbontva is 1 napig. Nah azért kicsit ellustultam ám...
2012. ápr. 5. 23:01

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!