Kezdőoldal » Gyerekvállalás, nevelés » Babák » Siófoki szülészetről tapasztal...

Siófoki szülészetről tapasztalatok?

Figyelt kérdés
Bár tavaly szültem, még mindig őrzök rossz emlékeket. A szoptatás is csak pár hétig sikerült, mert a bentlét alatt szinte lerágta a mellbimbómat a kicsi. Annyira be voltam gyulladva, hogy hiába üvöltött az éhségtől, mindig hideg vízzel le kellett hűtenem a mellem, hogy hajlandó legyen enni. A császárom miatt eleve később indult a tejem. Sok segítséget nem kapta, bár voltak rendes nővérek is. A másik parám az volt, hogy sokszor órákig egyedül voltak a babák az újszülött kórteremben, mindig attól féltem,hogy bárki elvihetett volna egy babát. Lehet ez már paranoia volt, de első baba.... köztetek volt így vagy hasonlóan valaki?
2012. ápr. 3. 12:11
 1/1 anonim ***** válasza:
Szia!Érdekes amit írsz, nekem pont jó véleményem van. Nagyjából. 2010ben szültem ott, nem akart szopzizni a kislányom, én is begyulladtam, de rengeteget segítettek. Szinte mindenki próbált segíteni mellre tenni Őt, mindenki jött, hogy na majd Ő megmutatja. Aztán nem sikerült senkinek. A dokinő is nagyon aranyos szerintem. Nem volt fogadott dokim, az ügyeletes orvos előtt le a kalappal, a szülésznő előtt is,pedig Ő sem fogadott volt. Az egyetlen bibi, ami talán a teljes higiénia hiánya miatt volt, hogy vmi. fertőzést kapott a baba és infúziós-injekciós kezelés miatt 12napot voltunk bent. De nem derült ki, hogy mi volt a baj. Hát röviden ennyi :)
2012. ápr. 3. 14:30

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!