Nagy baj ha én a hozzátáplásnál az új ízek bevezetését nem mindig fokozatosan csináltam? (nem tudtam, hogy ezt így kell, nem szándékos volt)
tudod ezzel a legnagyobb baj az, hogy ha allergiás egy ételre akkor 2 kiskanálnál kijön rajta a 20 pötty, egy fél üvegnél meg bedagadhat tőle a torka ha olyan allergiája van és fuldokolhat.
enyém allergiás, elég ijesztő tudott lenni...
az meg, hogy 3-4 napig kapjon egy ízt, és napról napra többet az azért lenne fontos mert éretlen még az emésztőrendszere és szépen fokozatosan hozzá kell szoktatni az új ízhez.
úgy kéne, hogy mondjuk barackból ma 2 kiskanállal, holnap 4 kiskanállal adsz, és utána rögtön megkínálod a sütőtök-alma péppel, amit már kóstolt.
de tényleg nagyon fontos lenne, hogy ne mindennap új üveg bébiétellel etesd meg, hanem 3-4 napig kapjon egy, új ízt, és a régi, már kóstolt ízzel jóllakatod.
és még egy gondolat. szilárd kaja után ne adj gyümölcslevet!!! tápit/cicit adj neki ha éhes még, ha nem akkor vizet, teát!
a gyümölcslé az nekik még táplálék, egy ilyen gyümölcslé a 10órai magában a bölcsikben, ovikban, tehát 5-6 éves korig bővel tápláló nekik, így a tied 2x eszik egymás után rögtön ;)
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!