Éjszakai tápból is adhatok a babának annyit, amennyit kér?
szia
igen adhatsz, ha jól esik neki éhes megeszi
bár nem haragszol ha megkérdem mennyi idős a baba?
a víz mennyiségéből következtetve nem pár hónapos.
"Reggel szopi, délelőtt kb.100g gyümölcs, ebéd kb. 50-60g főzelék és szopi, uzsonna szopi és akkor este ilyen mennyiséget vág be."
második vagyok., hát akkor azért eszik ennyit estére ez a baba, mert lehet hogy kevés a szopi neki nem?
elég a tejed? persze ő még kicsi, ne aggódj a súlya miatt ha elkezd járni leapadnak a kilók!
ezek szerint laktatósabb neki a tápszer mint a cicizés, ezt szűrtem le különben nem enne ennyit egyszerre este nem gondolod?
nem okoskodni akarok de mi is átmentünk ezen de nekem úgy tünik kevés a tejed,..
igen.. nekem akkor is ez szúr szemet hogy a szopik között nagyon sok az idő,közbe nem eszik mást, én beiktatnék legalább 150 ml tápot a szopik közé,, de ha a babádnak ez jó akkor nekem is :)))
de ha meg éjjel alszik szépen akkor nincs baj , mert jóllakott . vannak ilyen babák akik este.éjjel éheznek meg jobban, én is így adtam éjjel a lányomnak igaz neki kevesebbet volt hogy azt sem itta meg, de megetettem ,büfi volt és már aludt is.
szóval ne izgulj ezen, majd kialakul ez úgyis, 1-2 hónap és kezdhetitek rendesen a hozzátáplálást gyümivel és főzelékkel husikkal tarkítva
minden jót
2éves kislány és 9 hetes pocaklakó anyukája
nekem is pont az ugrott be mint a 71%-os válaszolónak.
én babám is ilyen volt, kevés volt a tejem, de nem szólt, hogy kérne gyakrabban, viszont este a sinlacból készült "tápit" habzsolta, rengeteget, volt, hogy 300ml-t is megevett.
nálunk akkor csökkent mikor szépen beiktattuk a 3 étkezést és azok után megszoptattam, tehát nem kiváltottam az étkezéseket hanem pótoltam szilárdal.
persze nem azt mondom, hogy nálatok is ez van, csak ha már kérdezted, én is erre gondoltam :)
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!