Kezdőoldal » Gyerekvállalás, nevelés » Babák » Külön szobába szoktatás?

Külön szobába szoktatás?

Figyelt kérdés

Sziasztok!

Ma 5 hónapos a lányom és szeretném most már külön szobába szoktatni,de nem tudom,hogy tegyem,mert annyira forog már a kiságyában,hogy éjszaka nagyon sokszor fel kell kelnem hozzá.

Nem fér el,meg ha hasra kerül nem szereti,sőt útálja.

Így éjszaka állandóan magam mellé veszem.

Kapunk még 2 kiságyat,amit nagy kisággyá lehet alakítani,így lesz helye,de nem tudom.

Rakjam hálózsákba,hátha azért kel fel mindig ,mert elkezd gurulni?

Nagyon eleven,nappal alig alszik,csak ha leviszem,éjszakákat még mindig nem alussza végig:-( Van,hogy 2 óránként kel! Anyatejes,néha ha sír esti etetésnél,adok neki Milumil Sinemilt!

Így félek,hogy sosem fog aludni normálisan,meg külön sem..

2012. ápr. 2. 13:21
 1/2 anonim ***** válasza:

Nem jön a foga, miért ilyen nyugtalan?

Először maradjon a saját ágyában, ha ez megy, utána legyen a külön szoba. Én azt szoktam, hogy ha sír, kiveszem, elhallgat, visszateszem, a kiságyban simizem. Nem aludt közöttünk az első pár napot leszámítva. Éjjel csak akkor etesd, ha tényleg éhes, mert ha túleteted, attól is sírhat. Szerintem a hálózsákban is tud forogni.

2012. ápr. 2. 13:25
 2/2 anonim ***** válasza:

Igaz, hogy a fiam soha nem aludt mellettem/mellettünk (szigorúan ragaszkodtam, ahhoz, hogy mindenki a saját ágyában aludjon), de 7 hós koráig egy szobában aludtam vele. Már az az érzésem volt, hogy zavarom. Egyszerűen visszaköltöztem apa mellé. Sokáig rohangáltam éjszaka, mert rengetegszer ébredt.

Ha jól értem az is problémát jelent, hogy felébred. Hát, sajnos ki kell várni...

De az első jól írta. Először szoktad a kiságyba, pl. úgy, hogy mellette fekszel a földön egy matracon. Utána aludhat egyedül.

2012. ápr. 2. 13:37

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!