Kezdőoldal » Gyerekvállalás, nevelés » Babák » 3,5hónaposan szabad ilyet?

3,5hónaposan szabad ilyet?

Figyelt kérdés
Szeretném egy picit megemelni a babakocsi háttámláját, hogy jobban tudjon nézelődni. Vagy még ne?
2012. ápr. 1. 21:17
1 2
 1/11 anonim ***** válasza:
szerintem még ne,
2012. ápr. 1. 21:18
 2/11 anonim ***** válasza:
Nem tenném,igaz nem tudom milyen kocsid van és mi a minimális fokozat, de akkor sem!ha jó idő van,akkor inkább vedd ki a kocsiból kicsit, azt imádják igazán :-)
2012. ápr. 1. 21:21
 3/11 Manoka003 ***** válasza:
57%
Ne hurogjatok le , de én megemeltem ,mert már nem látott ki . Ha nagyon kicsit emeled meg akkor nem lehet gond. Úgyis látni fogod, hogy nem jó neki
2012. ápr. 1. 21:24
 4/11 A kérdező kommentje:
Peg perego pliko p3 kocsink van
2012. ápr. 1. 21:26
 5/11 anonim ***** válasza:
hason nem tud benne nézelődni?
2012. ápr. 1. 21:27
 6/11 anonim ***** válasza:
4és fél hónapos babámat a legkisebb dőlésben ültetem. Máshogy nem marad el a kocsiba ha ébren van. Így szépen nézeget :))
2012. ápr. 1. 21:28
 7/11 anonim ***** válasza:
vagy ha magasnak találod a dőlésszöget, akkor esetleg hajtogass neki alá egy takarót, és meg is van emelve picit, de nem annyira mint ha állítanál 1 fokozatot.
2012. ápr. 1. 21:33
 8/11 anonim ***** válasza:
Mi már 5 hónaposak vagyunk. Nekem órdított a kocsiba minden sétánál, míg rá nem jöttem, hogy nem lát ki és ezért utálja. Kb 3,5 hónapos volt amikor úgy kezdtünk sétálni, hogy babahordozóba tettem, és azt a kocsiba. Nekünk olyan a babakocsink, hogy bele lehet csatolni a hordozót. Azóta meg se nyekken séta közben. De így is egy óránál többet nincs így benne.
2012. ápr. 1. 21:36
 9/11 anonim ***** válasza:
100%
Mi is megdöntjük neki max. fél órára, 3 hós kora óta. Nem hiszem, hogy ártana, ilyen alapon, ha ölben van, akkor sem egyenes a gerince, vagy ha vállon, akkor is terhelődik a háta?!
2012. ápr. 1. 22:41
 10/11 anonim ***** válasza:
100%
Nekünk is muszáj volt megemelni a 3 hónaposunknak, sőt, szerintem talán előbb is ... Aztán kínomban a hordozót kezdtük használni (travel system), tudom, hogy az se ideális, de így legalább egy darabig tudtam tologatni a babakocsiban, míg a mélykocsiban csak üvöltött. Gondolom, így jobban látott ...
2012. ápr. 1. 23:57
1 2

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!