Kezdőoldal » Gyerekvállalás, nevelés » Babák » Ha a kínai cipők annyira...

Ha a kínai cipők annyira gagyik, akkor minden kínainak lúdtalpa, meg lábfejlődési baja van?

Figyelt kérdés
:)
2012. ápr. 1. 20:12
 1/10 anonim ***** válasza:
75%
A kínaiak nem kínai cuccot hordanak. Legalábbis akiknek itt boltjuk van, azokat mindig márkás cuccokban látom. Ti?
2012. ápr. 1. 20:14
 2/10 anonim ***** válasza:
84%
Az én kislányomnak már születésekor látszott,hogy probléma lesz a lábával,mert szinte domborúak voltak a talpai.A legjobbnak tartott és legdrágább cipőket vettem meg neki,egész gyermekkorában,lúdtalpbetétet és sarokemelőt is hordott.Semmit nem változtatott a dolog a lábán.Természetesen a "kopogós",keménytalpú,szűk,magas sarkú stb cipők alkalmatlanok,de azt gondolom,hogy a kínai cipők között is legalább annyi megfelelő van,mint a drágák között.Én magam is hordok kínai cipőt is,semmi problémám nem volt még eddig egyikkel sem,pedig nekem is lúdtalpam van,sőt,sajnos egy ideje sarokcsontkinövésem is,ami pont egy olyan időszakban keletkezett,amikor felváltva drBatz és Rieker cipőim voltak.
2012. ápr. 1. 20:29
 3/10 anonim ***** válasza:
100%
Én azt olvastam (vagy a TV-ben láttam), hogy azért sem jok a kinai cipök, mert ahogy konténerben hajoval hozzák, és a párás levegö miatt valami gomba ölövel kezelik, hogy ne penészesedjenek be a cipök. Ez a vegyszer ekcémát és egyéb allergiás reakciokat válthatnak ki a piciknél. Nekik állitolag érzékenyebb a böruk, mert vékonybb, igy a szervezetukbe be jut ez a vegyszer.
2012. ápr. 1. 20:43
 4/10 anonim ***** válasza:
100%
Az én gyerekeimnek bizony lúdtalpuk van. Az ortopédián mondták, hogy bármit teszek is, lúdtalpasak lesznek. Laza ízületeik vannak (nagyon hajlékonyak is) és ez az egyik oka a lúdtalpnak náluk. Sportnak az úszást javasolta és a békés játékokat. Azt mondta, hogy az ő ízületüket ha fociznának vagy küzdősportot űznének, nagyon hamar tönkretennék, szétrúgnák. Első gyerekem csak siestát hordott pici korában. A többieknél már csak a kialakítást néztem. A kérdező szerintem nem az itteni boltos kínaiakra gondolt. Egyébként a legegészségesebb cipő a nagyobbacskáknak nyáron a puha talpú saru. Csak ma már nem lehet igazi jót, egyszerűt kapni belőle. Az csak az éles dolgoktól védi a talpat a kövekre, kavicsokra tud reagálni a talp izomzata.
2012. ápr. 1. 21:16
 5/10 anonim ***** válasza:
kínaiból is van márkás (vmi p betűs) nem beszélve arról, hogy az összes márkás cipő ott készül, nekik azt kínában olcsóbb megvenni
2012. ápr. 1. 21:24
 6/10 anonim ***** válasza:
100%
Nem mindegy hogy azt a cipőt a kínaiak a kínai technikával csinaljak,vagy mondjuk egy német márkát gyártanak kínában német felügyelettel , németek által előírt minőségben.
2012. ápr. 1. 21:55
 7/10 anonim ***** válasza:
73%
A kínaiak NEM kínai ruhákat hordanak,legalábbis én még eddig egy kínait sem láttam kínai cuccokban járni, pedig Budapesten élek és itt vannak bőven.
2012. ápr. 1. 22:03
 8/10 A kérdező kommentje:
A kínában élő kínaiakra gondolok...gondolom ott azért csak járnak a saját dolgaikban!
2012. ápr. 1. 22:17
 9/10 anonim ***** válasza:
100%

Megmondom őszintén, 1,5 éves fiamnak a kínaiban vettünk cipőt...belül bőr, haránt emelős, tartja a bokáját, szereti.Semmi baja a lábának.

Nekem szinte csak kínai cipőm van, és meg vagyok velük elégedve.

Azért kínai és kínai között is van különbség...

2012. ápr. 1. 23:58
 10/10 anonim ***** válasza:

A 2. Válaszoló írta le a lényeget!

(Nem tudom, mit kellett lepontozni rajta.)

2012. ápr. 2. 00:00

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!