Kezdőoldal » Gyerekvállalás, nevelés » Babák » Angliai anyukak! Mennyi...

Angliai anyukak! Mennyi Housing benefitet kaptok? Hany gyerekre?

Figyelt kérdés
Erdekelne hogy mennyi havi jövedelmetek van és hany gyereketek?

2012. ápr. 1. 19:18
1 2
 1/11 anonim ***** válasza:

Szia.Heti 76fontot.

Egy gyerekunk van en csak szombaton dolgozok(306font havonta),ferjem havi 1050fontot kap.Nem gyerek fuggo,hanem jovedelem fuggo.Igenylesnel kiszamoljak mennyi a heti bejovo ezt elosztjak azzal ahanyan vagytok es ennek fejeben adja a tamogatast.

A lakasunk 800font havonta plusz a szamlak.

2012. ápr. 2. 11:58
 2/11 A kérdező kommentje:
Koszonom a valaszt es a reszletesseget is!!!! mi igenyles elott allunk nagyjabol ennyi jovedelemmel, mint ti. Megkerdezhetem, hogy milyen egyeb ellatasokra vagytok jogosultak és milyen osszegben?
2012. ápr. 3. 13:52
 3/11 anonim ***** válasza:

Szia.Ezen kivul semmi mast nem kapunk csak a child benefitet 81.20 havonta.

A tax credithez es a child tax credithez magas volt az elozo evi jovedelmunk.Iden talan valamennyit kapunk.

2012. ápr. 4. 16:23
 4/11 A kérdező kommentje:
Megkerdezhetem mennyi volt a jovedelmetek, ami magasnak szamitott? Nekunk max egyutt 18 ezer talan...
2012. ápr. 4. 22:59
 5/11 anonim ***** válasza:
28ezer font korul volt,majdnem 30ezer.
2012. ápr. 5. 12:05
 6/11 A kérdező kommentje:
Nagyon rendes vagy, koszonom! Tudod nem hittem, hogy kapok valaszt a kerdesre, azt meg foleg nem, hogy ilyen reszletest! Angliaban elo magyarok kozt ritka a segitokesz. En tervezem, hogy mikor beadjuk ezeket mindent leirok egy blogon reszletesen... Osszegekkel.... Mi mennyi ido... Stb. Megegyszer koszi!!!!!
2012. ápr. 5. 13:49
 7/11 anonim ***** válasza:

Szia.Igazan nincs mit.

Tudom hogy ritka de kivetelek mindig vannak.:)

Sok sikert a bloghoz is meg az atfutasi idohoz is.

Meg valami a housing benefitre szemelyesen jelentkezzetek ne postan igy azonnal "elbiraljak" nem kell varjatok.

2012. ápr. 5. 16:31
 8/11 A kérdező kommentje:
Koszi!!!! ezt sem tudtam!!!!! Ti merre laktok?
2012. ápr. 5. 18:44
 9/11 anonim ***** válasza:
Harlesdenbe.4-es zona ha jol emlekszem.Ti?
2012. ápr. 6. 02:20
 10/11 A kérdező kommentje:
Lincoln, a honap vegetol pedig Hunstanton. Gyonyoru tengerparti varos, mar alig varom :)))))
2012. ápr. 8. 13:59
1 2

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!