Kezdőoldal » Gyerekvállalás, nevelés » Babák » A popsitörlő kendők valóban...

A popsitörlő kendők valóban moshatóak?

Figyelt kérdés
2012. márc. 31. 15:20
1 2
 11/18 anonim ***** válasza:
28%
Ép elméjű ember nem dobja a wc-be azt amit nem lehet.
2012. ápr. 1. 18:42
 12/18 anonim ***** válasza:

A neogranormon mosható, egyszer kétszer (nem megy szét, de megnyúlik). Bár szerintem jobban jársz ha kis törülközőket használsz és azt mosod. Az ikeás kendők nagyon jók. Kakinál meg a mosdató kesztyűt is használhatod. A legjobb, a papír baba törlőkendő utána pedig a popi mosás lavórban.

Azért jó ha kerülöd a törlőkendőt, mert tele van tartósító szerrel.

2012. ápr. 3. 04:40
 13/18 anonim ***** válasza:
Ki lehet mosni, igen. Általában eleve mosható pelust használó anyukák szokták így használni. (kiszárítva kakifogó betétnek is jó) Eleinte én is így használtam,(mi is mosható pelusozunk) aztán áttértem saját gyártású mosható kendőkre. (annyira jött ki az anyagköltsége, mint egy olcsóbb, pl. tesco-s törlő... tulajdonképpen el is dobálhatnám :)) Van aki csak a pisiset mossa ki, az is valami
2012. ápr. 3. 15:54
 14/18 anonim ***** válasza:
milyen az a papír törlőkendő, hol lehet kapni?
2012. ápr. 3. 15:55
 15/18 anonim ***** válasza:

wc-be viszont tényleg nem szabad dobni!!

[link]

újrahajtogatni, nedvesíteni, illatosítani így lehet

2012. ápr. 3. 16:01
 16/18 anonim ***** válasza:

A papír törlőkendőt ugyanúgy a babaosztályon lehet kapni, pont úgy néz ki mint a dobozos zsebkendő és abban is 100 db van. Én próbáltam már a dm és a müller saját márkását is meg a Huggiest is. Nagyobb maga a papír mint a zsebkendő. Nagyon jó mindegyik. De a két éves fiam már állva pelenkázom így elég a wc papír is.

Én annó a kórházba is ezt vittem és vizeztem be. A védőnő megtiltotta, hogy nedves törlőkendőt használjak az első hetekben.

2012. ápr. 4. 02:29
 17/18 anonim ***** válasza:
Köszi, majd megnézem. Én kakifogónak gondoltam (azt nem láttam eddig sehol). Akkor mehetne a wc-be úgy ahogy van.
2012. ápr. 4. 09:24
 18/18 anonim ***** válasza:
Igen, mehet a wc-be. Szerintem nagyon jó mert ugye nem olajos, nem keni szét úgy a cuccot.
2012. ápr. 4. 10:48
1 2

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!