A popsitörlő kendők valóban moshatóak?
Figyelt kérdés
2012. márc. 31. 15:20
1/18 anonim válasza:
Én is olvastam ezen az oldalon 1-2 anyukától.Viszont én nem mosnám ki,ezen nem spórolnák soha.
3/18 anonim válasza:
Én tuti soha nem spórolnék ezen...
4/18 A kérdező kommentje:
Igazabol nekem is olyan, mintha wc papirt kimosnam, szaritgatnam, aztan ujra hasznalnam. meg a tiszta kakisat nem szivesen tennem a gepbe meg akkor sem, ha tudom, hogy 60 fokon a bacik elpusztulnak. Olyat is hallottam, hogy egyutt mossak a babaruhaval, volt aki panaszkodott, hogy a dm-es olajos osszekeni a ruhakat olajjal. Hat, nem tudom, en probalok kornyezettudatosan elni, de ez picit sok.
2012. márc. 31. 16:11
5/18 krisztina27 válasza:
Jézus én még nem is halottam erről, ez durva biztos soha nem mosnám ki. Főleg nem a gyerek ruháival.
Bennem már csak egy kérdés maradt, hogy azt is kiteregetik száradni, és utána a szárazzal törlik a baba popsiát?
6/18 anonim válasza:
Igen, moshatók. A kakisat persze nem mossuk ki, az megy a wcbe a kakival együtt de a pisiset a pelusokkal együtt lehet mosni. Ez nem takarékoskodás csak, hanem minél kevesebb szemét termelése. A pisiset miért ne lehetne kinmosni? Ha véletlenül kifolyik a pisi a bodyt, nadrágot, bugyit is kidobjátok?! Nem hiszem.
Mi moshatózunk és nem kell peluspapírra költeni, a helyett is jó a már kimosott száraz törlő.
7/18 anonim válasza:
Kidobod a kakisat a wc-be?! Szerintem nem szabad wc-be dobni ilyet.
9/18 anonim válasza:
Nem moshatóak és wc-be se dobhatóak, a csomagoláson is rajta van a jel, de épelméjű ember nem is csinál ilyet.
10/18 anonim válasza:
Ép elméjű ember nem hisz el mindent. Nyilván nem akarja a gyártó, hogy mossad, még nem fogyasztanál belőle 3 tonnát csak egyet...
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!