Most akkor a kérges cipőcske vagy a puhatalpú ideális a gyereknek?
na most ez nem így működik, hogy fekete vagy fehér :D
bentre, homokba, fűbe a puhatalpú (pl. liliputi), betonra, kemény talajra bokafogó kemény talpú, de olyan ami könnyen hajlik, rugalmas.
járni nem tudónak meg kocsicipő
Jó a kérdés! Ezen már sokat járt az agyam nekem is...
Kedves 1. hozzászóló!
Csakhogy azt is mondják, hogy bentre is "bokafogós" cipő, szandi kell, mert a kemény parkettán, laminálton sem jó a babának mászkálni... Na most ilyenkor mi van?
Nem kötekedni akarok, tényleg érdekelne engem is a dolog! :)
pont azért mondják mert az kemény talaj ;)
én nem adtam bentre, csak kintre.
azt is mondják, hogy a legideálisabb a mai átlag viszonyok között (tehát parkettás lakás, betonrengeteg...), hogy annyit legyen cipőben mint cipő nélkül :)
én ezt követtem, nekünk az ortopédus is ezt ajánlotta.
de mindig jó cipőt veszek, soha ne volt se kínai se használt cipő a lábán. sok gond volt a lábéval, sarkával, szerencsére helyre jött, tehát nagyon rosszul nem csinálhattuk :)
De Te is azt írtad, hogy bentre... :)
Na mindegy. Sokan bentre veszik a puhatalpút. Az meg szerintem ugyanolyan, mintha egy vastag csúszásgátlós zokniban lenne.
Különben minden ortopéd doki mást mond. Vmelyik nap olvastam itt, hogy a doki az Elefantent ajánlotta valakinek, mert az supinált. Húúúúha. Nagyon képben van a kedves doki bácsi. :)
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!