A Libero 3-as pelusa mennyivel kisebb a 4-esnél?
Kislányom 9,5 kg, de a 4-es pelus lóg rajta és át tudom csatolni az egyik tépőzárat a másikon.Másik pelusból kell a 4-es, de Liberóból nem vagyok biztos benne.Mennyivel kisebb a 3-as, mint a 4-es?Befürödnék vele, ha inkább a kisebbet venném?Meg tudná esetleg mérni nekem valaki, hogy mekkora a 3-as?
Köszi a válaszokat!
Köszi, én is pont ezért félek tőle!
Ha más is így gondolja, akkor marad a 4-es, legalább még jó ideig nem fog kelleni nagyobb :)
Ha lóg rajta, akkor 3-ast vegyél!
Az én kislányom nagyon nehezen nőtt/hízott bele a 4-es méretbe. 1 évesen 9 kg volt, még a 3-as kellett neki. Majd mikor az már kicsinek bizonyult, vettem 4-est, de az meg nagy volt fenékben és combban. Így használtunk inkább mégis a 3-ast. Jó pár hét eltelt, mire belenőtt a nagyobba. Sajnos megmérni már nem tudom Neked, nincs itthon egy darab sem.
Egyébként át is tértünk a bugyipelenkára. Ez az igazi! (nekünk)
Utolsónak:
Összehajtva érdekelne, hogy alul a hajtásnál és felül a derekánál milyen széles, illetve, hogy milyen magas a hajtástól a tetejéig?
Nagyon köszi!!!! :))))
Na lemértem a 3-as Liberot.
Alul felül 10,5 cm keresztbe mérve
Hosszába mérve a tetejétől az aljáig 22,5 cm
Nagyon köszi.Van itthon egy noname 3-as pelus meg egy 4-es tescós és a 6.válaszoló által mért adatok alapján a 3-as Libero még nagyobb is mint a 4-es tescos ami meg jó a lányomra, úgyhogy azthiszem megpróbálkozom a 3-assal mégiscsk.De mindenkinek köszi a válaszokat!
Megy a zöld kéz!
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!