Melyen cumisüvegekkel, cumikkal kell készülnie a várandós anyának?
A márka az Avent lesz, de hány darab cumisüveg, cumi kell?
Hány ml-es? Van méretezés a cumikban? Újszülöttnek hányas kell?
Semmit nem tudok :(
Ha szoptatni akarod, vegyél 1 db cumisüveget tartaléknak. Szerintem 125 ml-es elég lesz, 0+ os etetőcumival.
Játszócumikból kinek melyik szimpatikus, ott is van külön újszülötteknek és nagyobbaknak.
Én 2db cumisüveget,és egy darab cumit vettem.Cumisüvegben 250 ml-et,cumiban is van méretezés 0-2 hónaposat vettem,de azt nem fogadta el,csak a 6+-at.
Egyébként fogsz olyan tanácsot adni hogy ne vegyél,mert úgyis szoptatni fogsz,de én vennék gond esetére.
Szia! Én nemrég szültem...szoptatásra készültem. Ezért nem vettem 1 db-ot sem. Első gyermekemnél előre bevásároltam cumisüvegből, cumiból, de soha nem ivott egy kortyot sem belőle és cumizni sem cumizott. Úgy gondoltam, hogy ha kell utána is meg lehet venni. Azóta van 2 db avent 125 ml-es cumisüvegünk, mert néha pótolni kell tápszerrel.
Ha szoptatni szeretnéd, de azért aggódsz akkor vegyél max. 1 cumisüveget és egy cumit.
Szerintem elsönek van igaza.
Akár szoptatással indulsz akár nem egy darab mindenképpen legyen otthon. ès a tápszer kiváltása sem nagy dolog, egy dobozzal elfér otthon. lehet soha nem kell, de szerintem eleve megnyugtat a tény hogy vasárnap este sem fog éhen halni a gyerek.
Nekem mindenböl 1 volt az elején, majd kitapasztalod melyik jó nektek.
Én nem az Aventot javaslom neked, hanem a MAm-ot. Méghozzá azért, mert szelepes, sokkal jobb a hasfájós babáknak, emellett meg önmagában is sterilizálható mikróban 3 perc alatt. A cumija is nagyon jó.
Ha szoptatsz, akkor is érdemes legalább 3 cumisüveget venni, mert lehet, hogy fejned kell és azt is oda kell adni valamiből. Mindenképpen 1 lyukú cumi legyen rajta, abból jön a legnehezebben ki a tej.
folytatom...
Szóval: én bevásároltam belőle, minden méretből vettem egyet. De minek??? A lányom a mai napig nem tud belőle inni, fuldoklik tőle. Túl hosszú a szívókája.
MAM mellszívóm volt, ahhoz pedig cumisüveg csomagolva. Kipróbáltuk... na, ez bevált! Sokkal rövidebb, puhább a szívókája, csak akkor jön belőle a tejcsi, víz, ha szívja a baba. (Míg az Aventből ömlik!)
Nagyon szeretem, könnyen tisztítható, sterilizálható.
Cumiból elfogadta mindkét márkát, de a MAM tartósabb. Mikor jött a foga, az Aventet 2 nap alatt szétrágta, a MAM jóval tovább bírta.
Fontold meg! :)
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!