Kezdőoldal » Gyerekvállalás, nevelés » Babák » Melyen cumisüvegekkel, cumikka...

Melyen cumisüvegekkel, cumikkal kell készülnie a várandós anyának?

Figyelt kérdés

A márka az Avent lesz, de hány darab cumisüveg, cumi kell?

Hány ml-es? Van méretezés a cumikban? Újszülöttnek hányas kell?

Semmit nem tudok :(

2012. márc. 30. 11:14
1 2
 1/14 anonim ***** válasza:

Ha szoptatni akarod, vegyél 1 db cumisüveget tartaléknak. Szerintem 125 ml-es elég lesz, 0+ os etetőcumival.

Játszócumikból kinek melyik szimpatikus, ott is van külön újszülötteknek és nagyobbaknak.

2012. márc. 30. 11:19
 2/14 anonim ***** válasza:

Én 2db cumisüveget,és egy darab cumit vettem.Cumisüvegben 250 ml-et,cumiban is van méretezés 0-2 hónaposat vettem,de azt nem fogadta el,csak a 6+-at.

Egyébként fogsz olyan tanácsot adni hogy ne vegyél,mert úgyis szoptatni fogsz,de én vennék gond esetére.

2012. márc. 30. 11:21
 3/14 anonim ***** válasza:

Szia! Én nemrég szültem...szoptatásra készültem. Ezért nem vettem 1 db-ot sem. Első gyermekemnél előre bevásároltam cumisüvegből, cumiból, de soha nem ivott egy kortyot sem belőle és cumizni sem cumizott. Úgy gondoltam, hogy ha kell utána is meg lehet venni. Azóta van 2 db avent 125 ml-es cumisüvegünk, mert néha pótolni kell tápszerrel.

Ha szoptatni szeretnéd, de azért aggódsz akkor vegyél max. 1 cumisüveget és egy cumit.

2012. márc. 30. 11:22
 4/14 anonim ***** válasza:

Szerintem elsönek van igaza.

Akár szoptatással indulsz akár nem egy darab mindenképpen legyen otthon. ès a tápszer kiváltása sem nagy dolog, egy dobozzal elfér otthon. lehet soha nem kell, de szerintem eleve megnyugtat a tény hogy vasárnap este sem fog éhen halni a gyerek.

Nekem mindenböl 1 volt az elején, majd kitapasztalod melyik jó nektek.

2012. márc. 30. 11:23
 5/14 anonim ***** válasza:
Én is az 1 db-ot 125ml-est tanácsolom.Nehogy több ezer ft-ot erre költsél ,mert lehet hogy felesleges pénzkidobás lesz. Egyik ismerősöm terhessége alatt vett 3 fajta cumisüvegből kisebb,nagyobb üveget is, 3 cumit, gőzsterilizálót stb.-t. A babája meg csak szopik a cumitól öklendezik...ő meg bosszankodik, hogy mennyi pénzt dobott ki ezekre...
2012. márc. 30. 11:43
 6/14 anonim ***** válasza:
3. vagyok! Van méretezés Avent-ben. Nem csak a cumira, hanem a cumisüveg cumija is méretezve van. Az újszülötteknek az 1-es cumi való az üvegre! Figyelj erre mikor veszed!
2012. márc. 30. 11:45
 7/14 A kérdező kommentje:
Lányok! Nagyon szépen köszönöm az infókat!
2012. márc. 30. 12:47
 8/14 anonim ***** válasza:

Én nem az Aventot javaslom neked, hanem a MAm-ot. Méghozzá azért, mert szelepes, sokkal jobb a hasfájós babáknak, emellett meg önmagában is sterilizálható mikróban 3 perc alatt. A cumija is nagyon jó.

Ha szoptatsz, akkor is érdemes legalább 3 cumisüveget venni, mert lehet, hogy fejned kell és azt is oda kell adni valamiből. Mindenképpen 1 lyukú cumi legyen rajta, abból jön a legnehezebben ki a tej.

2012. márc. 30. 13:31
 9/14 anonim ***** válasza:
Én is azt mondom neked, hogy ne ragadj le az Aventnél!
2012. márc. 30. 14:46
 10/14 anonim ***** válasza:

folytatom...

Szóval: én bevásároltam belőle, minden méretből vettem egyet. De minek??? A lányom a mai napig nem tud belőle inni, fuldoklik tőle. Túl hosszú a szívókája.

MAM mellszívóm volt, ahhoz pedig cumisüveg csomagolva. Kipróbáltuk... na, ez bevált! Sokkal rövidebb, puhább a szívókája, csak akkor jön belőle a tejcsi, víz, ha szívja a baba. (Míg az Aventből ömlik!)

Nagyon szeretem, könnyen tisztítható, sterilizálható.

Cumiból elfogadta mindkét márkát, de a MAM tartósabb. Mikor jött a foga, az Aventet 2 nap alatt szétrágta, a MAM jóval tovább bírta.

Fontold meg! :)

2012. márc. 30. 14:54
1 2

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!