Melyik cumi kompatibilis más cumisüvegekkel is? A cumisüvegek közül melyik a legszélesebb és az hány cm átmérőjű, hogy olyan cumisüveg-melegítőt vegyek amibe belefér.
Leginkább a hasfájásgátlós cuclikat részesíteném előnyben (Avent,Mam, Nuk, TommeeTippee, ismertek még másikat?)
előre is köszönöm a válaszokat:):)
Hasfájásgátló??mégis mitől? :D
ja értem,ez is egy üzleti fogás.. :))
Olyan a szelepe, hogy a baba ne nyeljen vele levegőt. Más kérdés, hogy ettől fáj a legritkábban a pocak, de ez már biztos üzleti titok.. :D
Miért kell cumisüveg?
Ami márkát felsoroltál, azok általában nem kompatibilisek egymással - különben megint csak nem lenne üzlet. :) Én anno Aventet vettem, annak relatíve széles az üvege és pl. a cumisüveg-tartónkba bele sem fért. Más kérdés, hogy egyik sem kellett szinte soha. :)
Szerintem külön nem érdemes melegítőt venni, hacsak nem tudod előre biztosan, hogy nem fogsz szoptatni. Vagy ha mindenképp, akkor inkább többfunkciós készüléket, az talán jobban megéri az árát. Nekem 4 funkciós olasz gépem volt és nem is drágán, azt már legalább ki tudtam használni, bár az üvegmelegítő így sem kellett.
Én egyik cumit sem tudtam rárakni másik márka üvegére, erre nagyon jól ügyelnek, hogy ne legyenek kompatibilisek! :( Nekem az avent-es cumisüvegek és tejtárolók váltak be, elég széles a szájuk, az én nagy kezem is belefér.
Cumisüveg melegítőt sosem használtam, bár sokat kellett üvegből etetnem, de azok a kis mennyiségek amiket a baba evett simán megmelegedett 1-2 perc alatt még a meleg csapvízben is.
Tök jó hallani, hogy nem minden életbevágóan fontos, amit felírtam a beszerzendők listájára:)) A másodiknál már biztos nem lesz ilyen gondom:))
Hasfájásgátlós szelep-> állítólag a baba nem nyel annyi levegőt; ha jól tudom ha elmarad a büfiztetés, akkor van nagy sírás-rívás, ezért logikusnak tartom, hogy a szepel segíthet ilyesmit kiküszöbölni. Mindenesetre én "megvettem" a marketinget:D
ÖÖÖ, minek kell cumisüveg? Mert szoptatni szeretnék, és pluszban fejni, gondolom azt tárolni kell valamiben, meg oda is kell adni valahogy. (Most nyertem egy melegítőt a vaterán: állítólag a nagy aventes is belefér).
El vagyok ájulva, hogy semmi semmivel nem kompatibilis! Az egyiknek a cuclimarketingje jön be, a másikon meg a kisvakond minta...
Szívesen várnám a továbbiakban, ki mit vett meg feleslegesen a baba születése előtt, amire az égatta világon semmi szüksége nem volt!!:):)
Ha szoptatni szeretnél, ameddig csak lehet, akkor a pótlást ne üvegből add, mert esetleg leszokhat a babád az anyamellről!
Mivel kezdő anyuka vagy, melegen ajánlom, hogy a szoptatásnak is olvass utána! A sok fölösen beszerzett/beszerzendő ketyere helyett inkább erre "gyűjts" előre - én is sok gondtól kíméltem volna meg magam, ha hamarabb kapcsolok. :)
Bizonyára tudod,hogy jó a szelep,hisz azért vetted,nem? :))
Nem írom le a tapasztalatomat,van egy érzésem h felesleges. A hatalmas nyereményedhez azonban szeretnék gratulálni :D nagy királyság:))
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!